В Одесі збирають кошти, щоб привезти Алексієвич: ціна питання — 160 тисяч гривень

В Одесі за допомогою краудфандингу намагаються зібрати кошти на приїзд Нобелівської лауреатки Світлани АлексієвичЗбір стартував на платформі «Моє місто».

На те, щоб привезти Алексієвич в Одесу, потрібно 160 тисяч гривень. Ці кошти підуть на гонорар авторці, промоцію та рекламу заходу, транспортні витрати та проживання Світлани в Одесі.

Якщо таку суму вдасться зібрати, то відома білоруська письменниця виступить 8 серпня в «Зеленому театрі». За декілька днів 17 українців пожертвували на цей проект понад 5 тисяч гривень. До кінця акції залишилося 28 днів.

Світлана Алексієвич — Нобелівська лауреатка, білоруска українського походження, видала кілька напівдокументальних книг — про долю жінок під час Другої Світової, про ліквідаторів Чорнобиля та війну у Чечні. Авторка книг «Чорнобильська молитва», «У війни не жіноче обличчя», «Цинкові хлопчики» та інших.



[irp posts=”4668″ name=”До приїзду в Україну Світлани Алексієвич вийде український переклад книги «У війни не жіноче обличчя»”]

[irp posts=”3634″ name=”Видавництво «Віват» готує до друку українською два романи Нобелівського лауреата Світлани Алексієвич “]

Yakaboo
Найбільша online-книгарня України. Любимо книжки понад усе:)

14 thoughts on “В Одесі збирають кошти, щоб привезти Алексієвич: ціна питання — 160 тисяч гривень

    Залишити відповідь