19 лютого у Раді Європи Євген Магда презентував книгу «Гібридна агресія: уроки для Європи»

Під час заходу в Страсбурзі політичний експерт, директор інституту світової політики, Євген Магда зазначив, що досвід України в протидії гібридній війні Росії є показовим. Вивчення даного прикладу дає змогу встановити ефективні методи боротьби з агресією й на Заході.

«Книга, яку представляємо сьогодні, розповідає не лише про досвід, набутий Україною в гібридній війні, а і про технічні аспекти її ведення, що, на превеликий жаль, стосується багатьох країн. Досвід України важливий скрізь, де Росія намагається завдавати ударів», – наголосив постійний представник України при Раді Європи Дмитро Кулеба.

22_8_02


Книга «Гібридна агресія Росії: уроки для Європи» була презентована українською та російською мовами ще навесні 2017 року. Але в сучасному світі інтерес до гібридних дій не падає, тому видавництво Каламар здійснило переклад відомого дослідження, яке знайде свого читача в Україні та за кордоном.

Книга охоплює більш широке коло питань, актуальне для вивчення у всьому світі.

«Гібридна агресія Росії: уроки для Європи»  рекомендована на широку аудиторію, що цікавиться міжнародними відносинами й сучасною політичною ситуацією.

Євгена Магду можна назвати визнаним фахівцем із питань гібридності, яка несподівано знайшла нове звучання в міжнародних відносинах. Він обрав для свого нового видання жанр non-fiction, усвідомлюючи, що з академічним стилем складно пробитися до читача, який живе в стрімкому ритмі сучасного мегаполісу. Книга написана легкою мовою, на основі цікавих фактів, вона досить компактна та може бути легко адаптована до випуску в більшості європейських країн.


Придбати книжку в Yakaboo

Yakaboo
Найбільша online-книгарня України. Любимо книжки понад усе:)

13 thoughts on “19 лютого у Раді Європи Євген Магда презентував книгу «Гібридна агресія: уроки для Європи»

    Залишити відповідь