1+1 media та Yakaboo оголосили про партнерство: заради популяризації української літератури та підтримки військових

1+1 media та Yakaboo обʼєднали зусилля задля популяризації української мови та літератури та підтримки військових: проєкти «Бібліотека для героїв» і «Книги на фронт» отримають медіапартнера. Також завдяки колаборації будуть створені унікальні добірки з найактуальнішими творами та книжкові рекомендації від відомих особистостей.

«Ми завжди підтримуємо суспільно важливі ініціативи, особливо ті, які націлені на популяризацію всього українського. У межах нашого проєкту “Плюсуй українську” продовжуємо ширити рідну мову та культуру. Більш того, в партнерстві з Yakaboo ми познайомимо українських читачів з найсучаснішими національними авторами, які варті особливої уваги та прочитання», — прокоментували в 1+1 media

Партнерство матиме два напрями: забезпечення військових літературою та популяризація читання. 

«Проєкти “Бібліотека для героїв” і “Книга на фронт” отримають потужного медіапартнера — аби наші захисники та захисниці мали змогу прочитати цікаву літературу та морально відпочити за найкращими книгами. Ми маємо не забувати про психологічне здоровʼя військових і робити все, аби допомогти їм відволіктися та відновити свої ресурси. Крім того, ми не припиняємо рекомендувати та розкривати чудових українських письменників та їхні твори, адже українська література неймовірно самобутня та унікальна»,  — поділилися в Yakaboo

В рамках цього партнерства ведуча 1+1 Україна та ТСН Марічка Падалко, а також спеціальна кореспондентка ТСН Наталія Нагорна стали учасницями Kyiv Book Weekend.

Наталія Нагорна модерувала презентацію книги Артема Шевченка «Воєнна розвідка України. У небі, на морі, на землі». Це унікальний документальний часопис, що розповідає про найбільш успішні бойові спеціальні операції Головного управління розвідки Міністерства оборони України, проведені у 2022-2023 роках.

Своєю чергою Марічка Падалко модерувала презентацію книги «Виховання харчування — 10 кроків до здоров’я вашої дитини», авторками якої є Наталія Самойленко та Анна Бєлокоз. Під час зустрічі обговорювалась важливість здорового харчування дитини та формування корисних звичок.

Обидві книги вийшли у видавництві Yakaboo Publishing.

Марічка Падалко також особисто підтримала ініціативу «Книга на фронт» на стенді Yakaboo – обрала книгу та підписала листівку із побажанням для військових на передовій. 

Слідкуйте за соцмережами Yakaboo та 1+1 media, аби не пропустити нові деталі про партнерство.

«Бібліотека для героїв» — це власний проєкт Yakaboo, в межах якого книжкова платформа забезпечує книгами військові частини та надає захисникам на передовій доступ до електронного контенту в мобільному застосунку. 

Нагадаємо також, що раніше МКІП спільно з «Культурним десантом» запустили проєкт «Книги на фронт», який допоможе забезпечити воїнів у зонах бойових дій необхідною літературою, посилить моральний дух та психологічний стан військових, осучаснить і розвине діючі бібліотеки у військових частинах.