10 цитат з книжки Ельчіна Сафарлі «Дванадцять. Збірка-натхення»

Ельчін Сафарлі, сучасний азербайджанський письменник, журналіст та просто красунчик вважає, що життя кожної людини - це сумніви, втратита відродження. Добірка найкращих афоризмів підсумовує всі попередні історії письменника, а також насичена мотивацією та маленькими відкриттями.

Число 12 – символічне для письменника, який виріс в Баку, а мешкає в Стамбулі. 12 березня він народився, у 12 років опублікував першу замітку в бульварній газеті. Кожні 12 років письменник починає новий життєвий цикл.

Сафарлі завжди прагнув, щоб в його текстах люди знаходили розуміння, що в будь-якій ситуації вони не одні. Він розповідає про наші найзаповітніші прагнення: чисте небо, теплий дім, любов. Наразі в доробку письменника вже 12 романів та збірка цитат. Книги письменника особливо популярні серед молоді – соцмережі рясніють цитатами з його творів. 

Ми також ділимося улюбленими афризмами:

«Перед сном подумай про день завтрашній. У ньому нове життя»

«Зміни - це шанс стати щасливішим. А ми чимдуж їм протидіємо. вибираємо тепле болото, відоме аж до стебла кожної очеретини»

«Є таке щастя - ти і твоє життя. Це не повториться»

«Хоробра людина не та, яка звільнилася від страхів. Таких не буває. Хоробрий той, хто йде до мрії через страхи»

«Якщо з собою все складатиметься, то і зі світом також»

«Ми весь час шукаємо кохання зовні: мовляв, трапиться той єдиний - і відчиняться двері щастя. Це помилковий орієнтир. Знайти щастя в собі - ось у чому завдання. І тоді ти неодмінно зустрінеш того, з ким не буде ніяких завдань. Ви просто підете разом. І ніхто не знає, як довго триватиме ваш шлях»

«Щасливі люди танцюють»

«Не шукай в чоловіках героїв: навіть найсміливіші й добрі бувають егоїстичними й дратівливими. навчися бачити в них живих людей, пам’ятай: тільки сплячі й мертві не припускаються помилок»

«У кожному завтра – новий ранок»

«Життя – неодмінно контрасти. Якби їх не було б, ми не сприймали щастя й радості, а все сприймали як належне»

«У стосунках з людьми досить зрозуміти одну істину: дозволь їм бути собою, а не тобою»