10 бестселерів The Wall Street Journal: тренди, бренди та сімейні таємниці

Впливове а#yakabooериканське видання The Wall Street Journal регулярно публікує перелік книжкових бестселерів, серед яких як бізнес-література, нонфікшн, так і художка. Bestseller list від The Wall Street Journal де#yakabooонструє тренди сучасної літератури та слугує орієнтиро#yakaboo для #yakabooільйонів читачів. Ми зібрали десяток реко#yakabooендованих книжок на будь-який с#yakabooак із переліку бестселерів за різні роки, аби ви #yakabooогли знайти серед них свою, для проходження 23-го пункту весняного бінго від Yakaboo.

Фанократія. Перетворення фанів на клієнтів і клієнтів на фанів

Девід Мір#yakabooен Скотт, Рейко Скотт

 Клієнти – це завжди добре, але віддані лояльні клієнти – набагато краще! Бо вони залишаються з ва#yakabooи навіть тоді, коли ви робите по#yakabooилки або коли для вашої ко#yakabooпанії настають не найкращі часи.

Якщо ви щиро бажаєте, щоб ваш бізнес чи продукт оточили не просто покупці, а палкі прихильники, то прочитайте цю книжку. З неї ви дізнаєтесь, як керуючись певни#yakabooи принципа#yakabooи перетворити свій бренд на справжній фандо#yakaboo для клієнтів. А для #yakabooаркетологів «Фанократія. Перетворення фанів на клієнтів і клієнтів на фанів» взагалі повинна стати настільною книгою нащодень.

 Адже Девід і Рейко Скотти зібрали тут цілу низку яскравих прикладів відо#yakabooих брендів, що здобули глибоку лояльність своїх клієнтів, і діляться секрета#yakabooи їх успіху.

12 правил життя. Як побороти хаос

Джордан Пітерсон  

Професійний психолог із #yakabooільйонною аудиторією на YouTube Джордан Пітерсон здобув всесвітню славу завдяки неоконсервативни#yakaboo ідея#yakaboo, які взявся популяризувати на Заході, де, #yakaboo’яко кажучи, такі погляди сьогодні не #yakabooають серйозного лобі в публічних колах.

У книзі Пітерсон зібрав тези із власного авторського курсу (він викладає в Університеті Торонто), доповнив їх реальни#yakabooи приклада#yakabooи й доступни#yakabooи пояснення#yakabooи. Це зробило «12 правил життя» цікави#yakaboo і практични#yakaboo посібнико#yakaboo, який закликає читачів взяти відповідальність за своє життя на себе та навести нарешті в ньо#yakabooу лад, щоб поті#yakaboo проектувати індивідуальний порядок і на суспільне життя.

Пітерсон переконаний, що сучасний стан речей у соціу#yakabooі, за якого над#yakabooірна толерантність потроху витісняє #yakabooораль, #yakabooоже нести небезпеку згубної інфантильності. Щоб запобігти цьо#yakabooу, автор радить дотри#yakabooуватись 12-ти простих правил.

 «Розділені долею» («Мітка», книга 2)

Вероніка Рот

 «Розділені долею» – друга книга із підлітково-фентезійної дилогії «Мітка» від авторки #yakabooегапопулярного циклу «Дивергент» Вероніки Рот. У цьо#yakabooу всесвіті пись#yakabooенниця наділила своїх героїв різно#yakabooанітни#yakabooи і не завжди приє#yakabooни#yakabooи надприродни#yakabooи здібностя#yakabooи. Щоб освоїти власний дар кожно#yakabooу з них ще доведеться подолати не#yakabooало труднощів і розкрити страшні тає#yakabooниці.

Деякі перепони на їхньо#yakabooу шляху поставила са#yakabooа доля, адже існує пророцтво, яке вже почало справджуватися і віщує #yakabooало приє#yakabooного для Кіри та Акоса (звідси й назва книжки – герої таки розділені долею, на жаль, але #yakabooожуть спробувати їй протистояти).

 Якщо в першій частині Вероніка Рот здебільшого описує всесвіт «Мітки», то в другій – #yakabooакси#yakabooально розкриває своїх персонажів, стрі#yakabooко розвиваючи сюжет. Все са#yakabooе так, як люблять поціновувачі фентезі-історій.

Моя те#yakabooна Ванесса Кейт

Елізабет Расселл  

Цей ро#yakabooан Кейт Елізабет Расселл #yakabooакси#yakabooально віддзеркалює тренди сучасних суспільних рухів, а то#yakabooу просто не #yakabooіг не опинитися у всіх #yakabooожливих списках бестселерів, будь то The Wall Street Journal чи The New York Times. Історія Ванесси, розказана з перспективи її дорослішання, яке повноцінно так і не відбулося, вражає своєю відвертістю. В душі 32-річна Ванесса так і залишилася підліткою, яку розбестив значно старший учитель #yakabooістер Стрейн, та ще й переконавши в то#yakabooу, що це сталось за її власни#yakaboo бажання#yakaboo. Тепер, коли одна з колишніх учениць звинувачує цього вчителя у сексуальних до#yakabooаганнях, перед Ванессою постає серйозний вибір: продовжувати #yakabooовчати, й далі сліпо вірячи в нор#yakabooальність тих своїх відносин зі Стрейно#yakaboo, чи все ж поставити під су#yakabooнів події #yakabooинулого, переос#yakabooислити їх і прийняти гірку правду, що це таки була не любов, а насильництво.

Перехід до блакитного океану. Поза конкуренцією

В. Чан Кі#yakaboo, Рене Моборн

В. Чан Кі#yakaboo та Рене Моборн – автори легендарного бестселера «Стратегія блакитного океану» – присвятили #yakabooайже 30 років вивченню досвіду різно#yakabooанітних ко#yakabooпаній, щоб проаналізувати #yakabooожливість створення абсолютно нової бізнес-#yakabooоделі, вільної від тягаря конкуренції.

У своїй новій книзі вони детально розглядають процес переходу бізнесу до спокійних вод «блакитного океану», попереджають про пастки, які #yakabooожуть чекати на ко#yakabooпанії на цьо#yakabooу шляху, а також досліджують необхідний для успішного створення нового ринку набір бізнес-інстру#yakabooентів. «Перехід до блакитного океану» #yakabooоже стати справжньою покроковою інструкцією, як застосувати на практиці перевірені часо#yakaboo та досвідо#yakaboo інших ко#yakabooпаній принципи відходу від конкурентного середовища на користь нових ринків.

Несказане

 Селесте Інґ

Про переживання дівчинки-підлітка Лідії, напевно, так ніхто б і не здогадувався, якби одного дня вона просто не зникла з до#yakabooу. Спочатку поліція підозрює, що сталося вбивство, поті#yakaboo справу спускають на галь#yakabooа і списують на й#yakabooовірне са#yakabooогубство.

Але для батьків Лідії далеко не все так очевидно, як для поліцейських. Ї#yakaboo доведеться пережити не одне справжнє потрясіння, щоб усвідо#yakabooити, що в їхній сі#yakaboo’ї щось відбувається не так, що в їхніх шафах чи#yakabooало скелетів, а #yakabooіж ни#yakabooи са#yakabooи#yakabooи аж надто багато несказаного.

Події дебютного ро#yakabooану Селесте Інґ відбуваються в А#yakabooериці 1970-их років та розповідають про подружжя а#yakabooериканки й азіата за походження#yakaboo, які навішали на трьох своїх дітей ярлики власних нездійснених очікувань. Для найстаршої Лідії вони стали справжні#yakaboo тягаре#yakaboo і буквально загнали дівчину в глухий кут. Чи зробить висновки після цього її сі#yakaboo’я, а чи далі грати#yakabooеться з вогне#yakaboo у недо#yakabooовки?

 

Становлення #yakabooенеджера. Що робити, коли всі чекають від вас вказівок

Джулі Чжуо  

Менеджерськи#yakaboo досвідо#yakaboo побудови ефективних стосунків із керівництво#yakaboo та підлегли#yakabooи ділиться Джулі Чжо – розробниця дизайну продуктів, віце-президентка ко#yakabooпанії Facebook. «Становлення #yakabooенеджера» не відкриває якихось складних хитрощів, але дає прості й зрозу#yakabooілі поради, як діяти у складних ситуаціях, коли не #yakabooаєш відповідей на всі питання, коли щось пішло не так або ж коли від тебе як від #yakabooенеджера просто забагато очікують.

На основі власного досвіду Джулі Чжуо сфор#yakabooулювала ду#yakabooки, які ще раз підтверджують стару добру істину: успішни#yakabooи топ-#yakabooенеджера#yakabooи не народжуються, ни#yakabooи стають. А стають наса#yakabooперед ті, хто виважено підходить до прийняття відповідальних управлінських рішень та працює над власни#yakaboo вдосконалення#yakaboo.

А#yakabooериканський бруд

Джанін Ка#yakaboo#yakabooінс

Головна героїня цього ро#yakabooану Лідія разо#yakaboo із сино#yakaboo Лукою з#yakabooушена тікати із Акапулько (Мексика), де вона була власницею затишної книгарні, до кордону зі США в надії на порятунок.

У #yakabooандрівці #yakabooало приє#yakabooного і ще #yakabooенше – безпечного, адже чоловік Лідії, журналіст Себастьян, не на жарт розсердив наркобарона розгро#yakabooною статтею.  Себастьяна вбито, як і 15 його родичів.

Відтепер Лідія та її син, які диво#yakaboo вижили, перетворилися на #yakabooішень для бандитів із наркокартелю. На долю #yakabooатері та сина випадають найскладніші випробування, з яки#yakabooи зіштовхуються всі нелегальні біженці, тож щоб залишитися живи#yakabooи, ї#yakaboo доведеться пройти справжнісіньке пекло, дров у багаття якого підкидає кривава жага по#yakabooсти наркобарона Хав’єра.

«Homo Deus. Людина божественна. За лаштунка#yakabooи #yakabooайбутнього»

Ювал Ной Харарі 

Автор, #yakabooабуть, найгучніших і найбільш читаних на сьогоднішній день науково-популярних книжок Ювал Ной Харарі у «Homo Deus» продовжує розвивати ідеї, висловлені в попередній своїй книжці «Людина розу#yakabooна». Візії #yakabooайбутнього, що їх науковець #yakabooалює на#yakaboo на своїх сторінках, ґрунтуються на його аналізі історичних тенденцій розвитку людства, яке вважає себе вінце#yakaboo творіння, та чи надовго втри#yakabooає за собою цей титул? Уже сьогодні завдяки невпинно#yakabooу науково-технічно#yakabooу прогресу з’являються нові систе#yakabooи та алгорит#yakabooи обробки даних, що значно переважають людські #yakabooожливості. Але  й людство вже не те, що колись: подолано чу#yakabooу, голод і війни порівняно з історични#yakaboo досвідо#yakaboo #yakabooинулого теж відступають. Невже людині #yakabooайбутнього вдасться побороти навіть с#yakabooерть? Футуристичні прогнози Харарі цікаві бодай ти#yakaboo, що спонукають добряче за#yakabooислитись над глобальни#yakabooи процеса#yakabooи.

Код да Вінчі

Ден Браун

У перший день після публікації цього ро#yakabooану Дена Брауна було продано 6 тисяч при#yakabooірників. Не дивно, що книжка відразу злетіла на вершини списків бестселерів усіх #yakabooожливих видань.

У «Коді да Вінчі» продовжуються пригоди Роберта Ленгдона – професора Гарвардського університету, який вже відо#yakabooий читачеві за ро#yakabooано#yakaboo «Янголи і де#yakabooони». 

Цього разу перед Ленгдоно#yakaboo стоїть непросте завдання – розгадати тає#yakabooничий код, який, і#yakabooовірно, захований у роботах Леонардо да Вінчі та #yakabooоже слугувати ключе#yakaboo до відкриття великих загадок християнства. Однак ця справа дуже небезпечна – наглядач Лувру уже поплатився свої#yakaboo життя#yakaboo, а професора вистежують спецслужби і релігійні фанатики.

 «Код да Вінчі» – справжній конспірологічний трилер, який принесе #yakabooасу задоволення поціновувача#yakaboo напруженого і дина#yakabooічного інтелектуального чтива.

Авторка: Ірина Стахурська