Читайте та приєднуйтеся!

Друзі!

Ми відкриваємо блог Yakaboo.ua і запрошуємо всіх приєднуватися.

У блозі Yakaboo розповідатиме про все найцікавіше, що відбувається у книжковому світі: події, літературні премії, останні новинки, величних та помітних письменників, а також рекомендувати, що почитати. Кожен, хто читає, любить книги і вважає їх рушієм прогресу, може стати автором нашого блогу. Тут ми будемо обговорювати книги, все, що з ними пов’язано та ділитися думками.

Ще рік тому були побоювання, що електронна книга замінить паперову. Однак цього не сталося, і навіть навпаки: папір повертається на належні йому позиції. Адже сьогодні ми й так проводимо занадто багато часу перед екранами різноманітних пристроїв. Книга сьогодні – це можливість відволіктися від божевілля світу, своєрідна медитація, яка до того ж  сприяє освіченості та становленню як в особистісному, так і в професійному плані.

Проте є нерадісна статистика: майже половина українців не читають книги. Нинішня діджиталізація усього і всіх нав’язує свої вподобання – людина, що звикла до коротких текстів інтернету, починає страшитися об’ємних книг. Але ж ми знаємо, варто лише почати, і книга поведе за собою у новий світ, такий захоплюючий та незвіданий. Вважається, що читання – це звичка, яку потрібно розвивати. То ж давайте зламаємо тенденцію і зробимо це разом!

Ми не лише продаємо книги, а й любимо їх читати! Завдяки цьому ми стали книжковим інтернет-магазином №1 в Україні! Відсьогодні ми стаємо і найавторитетнішим джерелом актуальних книжкових новин. Приєднуйтеся!

97 thoughts on “Читайте та приєднуйтеся!

    Залишити відповідь