Що, де, коли, навіщо і чому? Енциклопедії для допитливих

Енциклопедії часто стають улюбленими книжками дітей, адже ці універсальні видання дають можливість блиснути знаннями серед однолітків, цікаво провести дозвілля, допомагають підготуватися до уроку і взагалі містять відповідь на будь-яке запитання, що виникає в дитячій голівці. Можливо, саме завдяки хорошій енциклопедії, підростаюче дитя обере свій професійний і життєвий шлях. Для початку варто вибрати універсальну енциклопедію, а потім вже доповнювати її тематичними виданнями, добре, що є з чого обирати.

“1000 запитань і відповідей. Енциклопедія для ерудитів”

1

У цьому виданні є такі розділи: Наш організм, Їжа та напої, Небо і Земля, Тварини та рослини, Винаходи й відкриття, Світ, у якому я живу. Що таке світловий рік? Чому кров червона? Як планети отримали імена? Чому у кішок вночі світяться очі? Чому кенгуру живуть тільки в Австралії? Чи можливі подорожі в часі?

Книга 2016 року містить оновлену інформацію, яка супроводжується наочними ілюстраціями, малюнками, схемами, картами. Матеріал структурований таким чином, щоб потрібну інформацію було легко шукати і сприймати.

“Велика книга Чому?”

2

Чудова книжка для справжніх чомучок, які безперервно дошкуляють батькам всілякими “чому?”. Більше не доведеться блискавично і гарячково придумувати просту відповідь на складне запитання для нетерплячого малюка, який вже готовий поставити наступне.

Величезна перевага цієї книги – гумор, з яким розповідається про таємниці природи, древні цивілізації, історичні події і легендарних особистостей, так само як і про людину, тварин і рослини. А ще ця енциклопедія містить яскраві й смішні ілюстрації, які посприяють запам’ятовуванню корисної інформації.

“Дитяча всесвітня енциклопедія”

3

Серйозне і повне видання про все на світі. Вичерпна інформація з кожного питання супроводжується унікальними фотографіями, таблицями, картами і графіками. Ця книжка є справді універсальним джерелом знань. Ключові факти з кожної теми винесені на окрему панель. У всіх розділах містяться перехресні посилання, щоб звернути увагу читача на взаємопов’язані факти.

Крім звичних розділів, у цій книзі також розповідається про сучасні досягнення науки і техніки, мистецтва, архітектури.

“Энциклопедия обо всем на свете в картинках”

4

Забавна енциклопедія в картинках, яка не поступається за інформативністю класичним виданням. А зображення, що запам’ятовуються, надовго залишаться в пам’яті читача завдяки своєрідній манері виконання художником. Пізнання світу з цією книгою перетвориться на захоплююче заняття.

Дитина дізнається з цієї книги безліч слів і понять за темами: Дім і сім’я, Професії, Житло, Транспорт, Пори року, Спорт, Музика, Історія, Рослини, Тварини, Птахи, Ландшафт, Персонажі міфів, казок і легенд, Світ і Всесвіт.

“Что? Когда? Зачем? Почему? Современная детская энциклопедия”

5

Ще одне новеньке видання 2016 року про все на світі. У ньому зібрані відповіді на найцікавіші питання з будь-якої теми. Чудові ілюстрації та пізнавальні фотографії супроводжують інформацію на кожній сторінці. У книзі розповідається про нашу планету, її природні явища та тваринний світ; про людину, її винаходи і досягнення; про древні цивілізації, дива і скарби світу.

Особливо цікаві факти виділені окремо в блоки “Чи відомо тобі, що …”.

12 thoughts on “Що, де, коли, навіщо і чому? Енциклопедії для допитливих

    Залишити відповідь