«ЧЧ: Читати. Четвер» з Дмитром Бунецьким: про роман Льва Гроссмана “Чарівники”

Пишу з планшета і в п’ятницю, але без нової книжки вас не залишу. Користуючись нагодою передаю привіт з Горішніх Плавнів, тут здорово, але трішки дивно, про що я потім розповім.

Лев Гроссман, “Чарівники” («Волшебники»). Наскільки огидний серіал (хоча підбір акторів, варто сказати, непоганий) настільки ж хороша книга.

Чарівна історія Квентіна Колдуотера, який літав у світах фентезі і потрапив в магічний коледж. Це підліткове фентезі, але досить доросле і розумне. І вкрай толерантне, чому варто повчитися багатьом.

Гроссман перетворює чарівну казку у вікторіанський жахастик і назад з милою посмішкою, так, що ви відчуваєте себе тим самим підлітком.

Читайте завжди.

Джерело: Facebook Дмитра Бунецького 

Ксеня Різник
Редакторка blog.yakaboo.ua, блогерка в Етажерка. 10 років пишу про книжки (OpenStudy, газета День, gazeta.ua, MediaOsvita, власний блог та блог Yakaboo). Природний для мене стан: читати, розповідати та писати про книжки. Трішки схиблена на сучасній британській літературі, шпигую за лауреатами усіляких премій, найкращих додаю у список "читати негайно"). У вільний від книжок час знайомлюсь із птахами, марную фарби та олівці.
http://ksenyak.wordpress.com

781 thoughts on “«ЧЧ: Читати. Четвер» з Дмитром Бунецьким: про роман Льва Гроссмана “Чарівники”

    Залишити відповідь