Художниця Марися Рудська проведе майстер-клас на дитячому Форумі видавців у Львові

фото: penzlyk.org.ua

З 12 по 15 травня у Львові триватиме ще одне книжкове свято – дитячий Форум видавців.  Організатори обіцяють книжковий ярмарок та ряд цікавих заходів: презентацій та майстер-класів.  Очікують, що захід відвідає 15 тисяч дітей. Один із майстер-класів проведе художниця Марися Рудська за мотивами книжки створеної разом із Іриною Цілик “МІСТОрія однієї дружби”.

“МІСТОрія однієї дружби” – це книжка про дівчинку Таню Хорошун та її пізнання міста Києва. Письменниця Ірина Цілик написала дуже кінематографічну історію, а Марися Рудська намалювала до неї чутливі ілюстрації. Тут є пригоди, зеленка та збиті коліна, київські дахи, вчителька Мирослава Адамівна та Танин кирпатий ніс.

Ілюстрація із книжки “МІСТОрія однієї дружби”

Крім того Форум видавців ще сім різних майстер-класів:

  • Письменниця та видавець Мар’яна Савка та ілюстраторка Юлія Пилипчатіна проведуть захід за мотивами книжки «Босоніжки для стоніжки»
  • «У кожного може бути свій кит» від Юлії Пилипчатіної та Катерини Бабкіної за мотивами книжки «Шапочка і Кит»
  • «Листяні монстрики» від Катерини Михаліциної та Оксани Були, за мотивами книжки «Хто росте у парку».
  • «Весняний карнавал Чудодіїв від Слоника Ґудзика» письменниці Леся Ворониної та ілюстраторки Катерини Штанко, за мотивами книги «Слон на ім`я Ґудзик».
  • Письменниця Оксана Думанська та ілюстратора Мар’яна Петрів проведуть майстер-клас за мотивами книги «Марійчині пригоди».
  • Майстер-клас від Анатолія Дністрового та Христі Венгринюк за мотивами книжки Анатолія Дністрового «Гармидер у Дніпрі».
  • «Як виховати дракона» від Катерини Міхаліциної та Наталки Гайди, за мотивами книжки «Про драконів і щастя».
Ксеня Різник
Редакторка blog.yakaboo.ua, блогерка в Етажерка. 10 років пишу про книжки (OpenStudy, газета День, gazeta.ua, MediaOsvita, власний блог та блог Yakaboo). Природний для мене стан: читати, розповідати та писати про книжки. Трішки схиблена на сучасній британській літературі, шпигую за лауреатами усіляких премій, найкращих додаю у список "читати негайно"). У вільний від книжок час знайомлюсь із птахами, марную фарби та олівці.
http://ksenyak.wordpress.com

10 thoughts on “Художниця Марися Рудська проведе майстер-клас на дитячому Форумі видавців у Львові

    Залишити відповідь