Саймон Сінек. “Почни з чому”, Основи

Чому одні люди прогресивніші, впливовіші та успішніші, ніж інші? Чому інновативні підприємства здобувають прихильність численних клієнтів?

Вивчаючи досвід найвпливовіших лідерів у світі, Саймон Сінек виявив, що всі вони думають, діють і спілкуються подібно, і це є цілковитою протилежністю тому, що роблять усі інші. Такі люди, як Мартін Лютер Кінг-молодший, Стів Джобс, брати Райт, можливо, не мають багато спільного, але всі вони починали з “Чому”.

Ця книжка – про природну модель мислення, дії та спілкування, завдяки якій лідер надихає тих, хто його оточує. Кожен здатен цьому навчитися, стверджує автор. Трохи дисципліни – і будь-який працівник чи підприємство зможе стати джерелом натхнення для інших, вести за собою, просувати ідеї та бачення у своєму середовищі та поза його межами.

Книга написана на основі біографій реальних людей та історій розвитку компаній, які реалізували цю модель. Усі вони починали з “Чому”. Сінек детально описав, що потрібно робити, щоб бути лідером і надихати.

Саймон Сінек – популярний американський бізнес-спікер, гуру мотивації, письменник, автор унікальних методик з лідерства та досягнення цілей, серед яких концепція надихаючого лідерства та так зване “золоте кільце”.

Кому читати: тим, хто прагне візрізнятися від маси

Купити в Yakaboo.ua

22 thoughts on “Саймон Сінек. “Почни з чому”, Основи

    Залишити відповідь