Що почитати дитині на ніч

Фото: Lars Plougmann via Flickr

Читання казки на ніч може стати доброю традицією та своєрідним ритуалом перед сном.

Навіть найнеслухняніший малюк буде чекати вечірнього часу, коли можна разом із мамою зручненько влаштуватися під ковдрою, зі склянкою теплого молока і цікавою книжкою та заворожено слухати історії про улюблених героїв. Ну а що вам більше підходить – історія із продовженням чи короткі оповідання – вибір за вами!

“Дивовижні історії для хлопчиків”, “Дивовижні історії для дівчаток”, Країна Мрій

с1 с2

По 350 сторінок захоплюючих історій у кожній з книжок! Для хлопчиків  – історії про розбійників, чудовиськ, чарівників та чаклунів. Для дівчаток – про красунь-принцес, фей і русалок. Тут і знайомі герої, і зовсім нові персонажі із класичних та сучасних казок. А деякі відомі сюжети в цих книгах знайшли нове оригінальне звучання. Веселі ілюстрації звеселять і дорослих також.

“365 історій на ніч”, Країна Мрій

с3

 

Так, ви правильно здогадалися – по одній історії на кожен день. Невеликі, цікаві та зворушливі розповіді про неймовірні пригоди лісових мешканців не залишать байдужою жодну дитину. Кожен день – то нова казка, продовження якої малюк побачить уві сні та із захопленням розповість вам вранці. Ось побачите.

 

 

 

 

“Тутта Карлссон первая и единственная, Людвиг Четырнадцатый и другие”, Мелик-Пашаев

с4

Надзвичайно добра і весела історія про дружбу лисеняти та курчати. Маленькому Людвігові належить перевиховати свого хитрого тата-лиса, 13 братів і сестер. А також приручити страшного пса Максиміліана. Як йому це вдасться?

 

 

 

 

 

“Сто казок” у 3 томах, А-Ба-Ба-Га-Ла-Ма-Га

с5 с6 с7

Найкращі українські народні казки із загадковими, захоплюючими та яскравими ілюстраціями провідних українських художників Владислава Єрка, Костя Лавро, Катерини Штанко та інших. У кожній з трьох книг знайдуться казки як для трирічного, так і для шестирічного малюка. А самобутня автентична мова текстів навчить кільком новим словам.

“Країна мумі-тролів”, Видавництво Старого Лева

с8 с10 с9

У казковій країні живе миле сімейство мумі-тролів та безліч інших дивовижних створінь. Життя мешканців Долини Мумі насичене пригодами, їм часто доводиться замислюватися над серйозними питаннями та приймати складні рішення. Маленькі читачі познайомляться з такими поняттями, як сенс життя, самопізнання, любов до ближнього. А дещо медитативний тон розповіді заспокоює та налаштовує на занурення у свій внутрішній світ.

“Улюблені вірші” у 2 книгах, А-Ба-Ба-Га-Ла-Ма-Га

с11 с12

У двох книгах зібрані більше ста прекрасних віршів українських та зарубіжних поетів. У вашого малюка обов’язково з’являться улюблені віршики, які вам навіть не доведеться з ним вчити. Одного прекрасного дня він здивує вас декламуванням одного з них. А барвисті ілюстрації найкращих українських художників посприяють розвитку бурхливої ​​фантазії.

26 thoughts on “Що почитати дитині на ніч

    Залишити відповідь