Руйнівна творчість, що дає волю креативності. Це Кері Сміт

Чи стикалися ви зі страхом, сидячи перед чистим білим аркушем паперу, або, можливо, зазнавали труднощів із натхненням? Ведення щоденника відбиває у вас бажання чимось займатися? Художниця-концептуаліст з Канади Кері Сміт вирішила боротися з такими неприйнятними моментами у житті творчих людей і створила унікальні блокноти, здатні вивести за всілякі рамки і межі.

Знайомтеся: “Знищ цей щоденник” і “Безлад”. Працюючи з ними, неможливо зробити помилку. На сторінках цих унікальних видань описані всілякі способи руйнівної творчості. Ці блокноти можна рвати, топтати ногами, розливати на них каву, дряпати, малювати каракулі й навіть продавати сторінки – і вони від цього не стануть гірше ні на йоту.

Крім того, в них можна записувати всі ідеї, які спадають на думку, навіть найбожевільніші, складати списки і робити замальовки. А записи можна вести з будь-якої сторінки, створюючи свій власний рік і своє не схоже ні на чиє інше життя. Політ фантазії абсолютно не обмежений. Смішні написи і безглузді малюнки тому сприяють. Чого тільки варта зона випускання пари і область розписування ручок, а ще шкала для оцінки рівня дискомфорту.

Творчий блокнот допоможе побачити навколишній світ у новому світлі. Це як гра, в якій можна робити все навпаки.

 

 

б1б2

17 thoughts on “Руйнівна творчість, що дає волю креативності. Це Кері Сміт

    Залишити відповідь