Знижки в Yakaboo: література для дітей та батьків

Цього тижня в крамниці Yakaboo діє цілий ряд акцій: знижка на книжки про виховання, дитячий нон-фікшн та на шкільну серію видавництва Фолію.

-15% на найкращі книжки про виховання та педагогіку, роботи Януша Корчака, та інша допоміжна у вихованні література. Весь перелік дивіться тут.  Акція діє до 31 липня.

-15% на нехудожні книжки для дітей. Сюди входить серія книг про відомих людей від видавництва Грані-Т, захоплюючі неформальні книжки із біології, астрономії, алгебри та інших предметів, пізнавальна література, мапи та факти про усе на світі. Увесь перелік акційних книг за посиланням. Акція діє до 31 липня.

-15% на шкільну бібліотеку видавництва Фоліо. Українська та зарубіжна класика, що входить до шкільної програми, у зручних та бюджетних форматах. Акція діє до 31 липня.

Ксеня Різник
Редакторка blog.yakaboo.ua, блогерка в Етажерка. 10 років пишу про книжки (OpenStudy, газета День, gazeta.ua, MediaOsvita, власний блог та блог Yakaboo). Природний для мене стан: читати, розповідати та писати про книжки. Трішки схиблена на сучасній британській літературі, шпигую за лауреатами усіляких премій, найкращих додаю у список "читати негайно"). У вільний від книжок час знайомлюсь із птахами, марную фарби та олівці.
http://ksenyak.wordpress.com

14 thoughts on “Знижки в Yakaboo: література для дітей та батьків

    Залишити відповідь