Джордж Мартін виклав в онлайн новий розділ “Пісні льоду та полум’я”

фото: kg-portal.ru

Надзвичайно популярний американський письменник-фантаст Джордж Мартін потішив шанувальників і виклав на своєму сайті один із розділів шостої частини із серії романів “Пісня льоду і полум’я”, за якою знімають серіал “Ігри престолів”. Нова частина епопеї має назву “Вітри зими”.

Розділ написаний від імені принцеси Аріанни, якої вже немає у серіалі “Ігри престолів”.

“Хочете знати, що сталось із сестрами Сенд Снейкс, принц Доран, Арео Хотах, Елларія Санд, Даркстар та решта із “Вітрів зими”? Дуже багато, насправді. Цей уривок дать вам уявлення про роман. На решту прийдеться зачекати,” – прокоментував Мартін на сайті.

Сенд Снейкс – ключові герої у серіалі, що дуже розлютило фанатів книги. Вони вбили Дорана Мартелла та його сина в шостому сезоні “Ігор престолів”. У романах Мартіна “Пісня льоду і полум’я” найголовнішу роль грає Доран.  Це була довга історія із одруженнями його сина із Деєнеріс. І його вбивство для фанів книжки було найгіршим кроком.

Мартін не встиг дописати нову частину серії до початку трансляції нового сезону 24 квітня. За чутками, книжка буде готова не раніш, ніж після виходу 10 серії “Ігор престолів” шостого сезону.  Вихід книги планують на квітень 2017 року.

Шанувальники прискіпливо слідкують за роботою Мартіна над шостою книгою. Продюсери “Престолів” все більше виходять за рамки текстів в новому сезоні. Кажуть, що Мартін опублікував новий розділ, щоб трішки розвеселити своїх фанів.

Читати уривок нового розділу “Вітрів зими” англійською.

Джерело: businessinsider.com

Ксеня Різник
Редакторка blog.yakaboo.ua, блогерка в Етажерка. 10 років пишу про книжки (OpenStudy, газета День, gazeta.ua, MediaOsvita, власний блог та блог Yakaboo). Природний для мене стан: читати, розповідати та писати про книжки. Трішки схиблена на сучасній британській літературі, шпигую за лауреатами усіляких премій, найкращих додаю у список "читати негайно"). У вільний від книжок час знайомлюсь із птахами, марную фарби та олівці.
http://ksenyak.wordpress.com

29 thoughts on “Джордж Мартін виклав в онлайн новий розділ “Пісні льоду та полум’я”

    Залишити відповідь