Видання другої черги Komubook вже в друкарні

фото: komubook.com.ua

Видавці краудпаблішингової платформи Komubook назвали орієнтовну дату готовності книжок – 10-15 серпня 2016 року.

До неї увійшло сім перекладів українською: “Чи мріють андроїди про електронних овець” Філіпа К. Діка, “Покоління Х” Дуґласа Коупленда,   “Голий ланч” Вільяма Берроуза, “Сніданок у Тіффані” Трумена Капоте, “Етика. Есе про розуміння зла” Алена Бадью, “Філософія в будуарі” Маркіза де Сада та “Ми” Євґенія Замятіна.

У таких містах як Київ, Львів, Тернопіль, Івано-Франківськ, Одеса, Харків, Дніпро та Хмельницький  буде можливість забрати книжку/книжки самотужки. Пізніше платформа повідомить адреси актуальних пунктів самовивозу в кожному з цих міст. Можна буде вибрати опцію самовизову під час контрольного дзвінка, навіть якщо на момент замовлення ви обрали інший варіант доставки, і таким чином зекономити на вартості доставки.

Також видання другої ще можна фондувати до 25 липня включно. Після чого ця функція буде деактивована.

Джерело: Komubook

Ксеня Різник
Редакторка blog.yakaboo.ua, блогерка в Етажерка. 10 років пишу про книжки (OpenStudy, газета День, gazeta.ua, MediaOsvita, власний блог та блог Yakaboo). Природний для мене стан: читати, розповідати та писати про книжки. Трішки схиблена на сучасній британській літературі, шпигую за лауреатами усіляких премій, найкращих додаю у список "читати негайно"). У вільний від книжок час знайомлюсь із птахами, марную фарби та олівці.
http://ksenyak.wordpress.com

11 thoughts on “Видання другої черги Komubook вже в друкарні

    Залишити відповідь