Бріджит Джонс повертається

фото: novostiliteratury.ru

Британська письменниця Хелен Філдінг оголосила про вихід чергової книжки пригод Бріджит Джонс. Книжка, під назвою Bridget Jones’s Baby: The Diaries (“Дитина Бріджит Джонс: щоденник”) вийде в жовтні.

11 жовтня у видавництві Jonathan Cape вийде роман про материнство вже знайомої героїні. Перед тим, 16 вересня має вийти фільм із тою ж назвою, що й новий роман. Раніш була інформація, що фільм не має літературної основи.

“Насправді, Бріджит Джонс – це про різницю між тим, якими ми повинні бути (за нашими уявленнями), та якими ми є насправді. Бріджит під час вагітності усвідомлює, як ми хочемо, щоб змінювалось наше життя, і як насправді стається. Дуже рада від того, що Бріджит знову буде на великому екрані”, – каже Філдінг.

Попередня частина про героїню Джонс вийшла у 2013 році. У стрічці показали майбутнє героїні, коли її діти виросли, а чоловік Марк Дарсі помер.

Bridget Jones’s Baby: The Diaries розповість про події її життя до цього та сфокусується на першій вагітності.  “Після знущань знайомих матерів, що її біологічний годинник цокає, і не за горами baby-deadline, після декілька типових випадків для Бріджит, вона неплановано вагітніє. Це вагітність із сирною картоплею, незамінними порадами, хаосом на курсах для вагітних, романтикою, щастям та безнадією. Та із одним дуже складним питанням: “Хто ж батько дитини?”, – пише The Guardian.

Перший роман Філндінг “Щоденник Бріджит Джонс” почався із анонімної колонки в британській газеті Independent у 1995 році. Він став відразу глобальним феноменом та сенсацією після друку у 1996 році. У 1999 з’явилось продовження Bridget Jones: the Edge of Reason. У світі придбали більш, як 15 мільйонів копій роману.

Джерело: The Guardian

Ксеня Різник
Редакторка blog.yakaboo.ua, блогерка в Етажерка. 10 років пишу про книжки (OpenStudy, газета День, gazeta.ua, MediaOsvita, власний блог та блог Yakaboo). Природний для мене стан: читати, розповідати та писати про книжки. Трішки схиблена на сучасній британській літературі, шпигую за лауреатами усіляких премій, найкращих додаю у список "читати негайно"). У вільний від книжок час знайомлюсь із птахами, марную фарби та олівці.
http://ksenyak.wordpress.com

111 thoughts on “Бріджит Джонс повертається

    Залишити відповідь