Акція від Yakaboo.ua: виграй усі сім книжок другої черги Komubook

Учора, 17 серпня, друга черга книжок краудпаблішингової платформи Komubook вийшла з друку. Відправка нових видань почнеться із 20 серпня. А поки можна взяти участь в акції від Yakaboo.ua та виграти усі сім видань.

“Як і попереднього разу, з відправкою книжок поштовими службами (Нова пошта та Укрпошта) нам допомагатиме наш партнер книжковий інтернет-магазин Yakaboo, за що висловлюємо їм чергове величезне дякую. Відповідно ті з вас, хто обрав доставку книжок “Новою поштою” чи “Укрпоштою” можуть отримати дзвінок від сервісної служби Yakaboo для уточнення деталей доставки. Процес відправки книжок учасникам розпочнеться орієнтовно після 20-го серпня і триватиме кілька днів. Хочемо ще раз нагадати, що вартість доставки не входить у вартість книжки і оплачується окремо при отриманні, – коментують Komubook. Також можна забрати замовлені книжки самому. Наявність видань в точках отримання буде оголошена на сайті платформи.

До другої черги потрапили сім видань:

На Yakaboo.ua діє до 4 вересня акція – за умови придбання книжок із першої черги зі знижкою 20% на 250 гривень, береш участь у розіграші одного із трьох комплектів усіх книжок другої черги. Результати акції оголять 5 вересня.

6fd128854d83489caa5db3e73a703ea2

Ксеня Різник
Редакторка blog.yakaboo.ua, блогерка в Етажерка. 10 років пишу про книжки (OpenStudy, газета День, gazeta.ua, MediaOsvita, власний блог та блог Yakaboo). Природний для мене стан: читати, розповідати та писати про книжки. Трішки схиблена на сучасній британській літературі, шпигую за лауреатами усіляких премій, найкращих додаю у список "читати негайно"). У вільний від книжок час знайомлюсь із птахами, марную фарби та олівці.
http://ksenyak.wordpress.com

152 thoughts on “Акція від Yakaboo.ua: виграй усі сім книжок другої черги Komubook

    Залишити відповідь