«Книгарні — це моя стихія»: як пройшла святкова зустріч з Олесею Кешелею-Ісак

До дня народження Yakaboo ми запланували зіркові години у нашій книгарні бестселерів на Хрещатику. На жаль, обмеження карантину внесли свої корективи в наші плани, та одна зустріч усе ж відбулась, і вона була яскравою. Бігунка, журналістка і письменниця, авторка першої дитячої книжки про біг «Непосидючка, який любив бігати» Олеся Кешеля-Ісак дві години працювала консультанткою у книгарні і роздавала автографи всім охочим.

«Книгарні — це моя стихія»: як пройшла святкова зустріч з Олесею Кешелею-Ісак 0

Книгарні — це моя стихія, тому ідею Yakaboo попрацювати консультанткою у книгарні на Хрещатику я сприйняла з великим ентузіазмом! Протягом двох годин ми спілкувалися з відвідувачами — а це 100% любителі книжок, тож із ними було про що поговорити. Це дуже хвилююче відчуття коли незнайомець бере твою книгу до рук, і ти можеш розповісти йому, як цю книжка писала, як виник задум, про що вона і для чого, за що її можна полюбити. Я з радістю підписувала книжки для дітей. Один із примірників навіть полетів до Швейцарії — бабуся купила «Непосидючку» для онука, який там живе.

Знаєте, коли я писала книжку,  я писала її не для якоїсь конкретної людини. А от коли вже бачиш обличчя своїх читачів, відчуваєш ще більше відповідальності за кожне написане слово. Шкода, що моя робота консультанткою була такою короткою — всього 2 години )))

Олеся Кешеля-Ісак
Yakaboo
Найбільша online-книгарня України. Любимо книжки понад усе:)