Зимове Бінго Yakaboo: що читати на свята і не тільки

Осіннє бінго минуло, ми пережили справжній початок пандемії, насолодилися збірками, в яких було багато гір, пригод та новинок. Починається новий сезон читацького марафону - #YakabooBingoWinter2021, де буде багато цікавих завдань-викликів.

Перечитайте правила та вперед обирати книжки!

Що таке#YakabooBingo

 Для тих, хто тільки долучається, нагадаємо правила: 25 завдань і 25 книжокякі потрібно прочитати за три місяці зими. Гра дуже проста — виконати якнайбільше книжкових завдань із бінго, які ми вигадали для вас. Порядок виконання завдань — довільний / як покаже кубик / що вам найбільше сподобається.

Приз Yakaboo Bingo

Серед учасників, які виконали всі 25 завдань бінґо, ми розіграємо три сертифікати вже по 1000 гривень. Також у нас є додаткові призи для учасників, які прочитали від 10 книжок, — сертифікати на 500 грн.

Головний приз усіх чотирьох бінґо за рік — сертифікат – увага – на 10 тисяч гривень. Його отримає один з учасників, який виконав умови чотирьох бінго: #YakabooBingoWinter2021, #YakabooBingoSpring2021, #YakabooBingoSummer2021, #YakabooBingoAutumn2021.

Правила участі в #YakabooBingoWinter2021

  1. Напишіть у своєму профілі в фейсбуці або інстаграмі пост про те, що ви берете участь у #YakabooBingoWinter2021 (текст довільний, але обов’язково має бути активний тег @yakabooua).
  2. У коментарях публікації Yakaboo про початок зимового бінго в соцмережах напишіть довільний коментар про участь.
  3. Прочитайте книжку і напишіть відгук на своїй сторінці у фейсбуці або інстаграмі до кінця зими. До відгуку обов’язково додайте власне фото книжки (електронна книжка — теж книжка) та хештег #YakabooBingoWinter2021_1. Число наприкінці означає порядковий номер завдання.
  4. При виконанні всіх 25 завдань #YakabooBingoWinter2021надішліть нам повідомлення про фініш (це важливо: Надсилайте лише по завершенню всіх завдань і лише в особисті повідомлення офіційних сторінок Yakaboo в соцмережах!). Повідомлення приймаємо до 28 лютого.
Зимове Бінго Yakaboo: що читати на свята і не тільки 0

   Завдання зимового бінго 2020

 1. Історія однієї сім’ї

 2. Головний герой — літня людина

 3. Скандинавський автор

 4. Різдвяна історія

 5. Нон-фікшн про вашу професію

 6. Все в снігу

 7. Книга, яка довго лежить у вас на полиці

 8. Дебютна книжка українського автора

 9. Книжка на вибір

 10. Зимова новинка

 11. Дія розвивається за добу

 12. Книга у якій багато небезпеки

 13. Письменник, якого ви не наважувались прочитати

 14. Книжка із соцмереж Yakaboo

 15. Про гроші

 16. Улюблена книжка ваших батьків

 17. Книга про залежність

 18. Коротка проза

 19. Багато ілюстрацій

 20. Блакитна обкладинка

 21. Життя в селі

 22. Книга, яку забороняли

 23. Хіт дитячої літератури

 24. Твір, за яким зняли серіал

 25. Книжка про Балкан