Yakaboo долучилась до Всеукраїнського Дня піжам

27 листопада команда Yakaboo змінили офісні костюми на піжами, щоб підтримати дітей, що знаходяться на тривалому лікуванні в лікарнях.

Колектив компанії Yakaboo долучився до ініціативи Фундації Дім Рональда МакДональда, яка облаштовує Сімейні кімнати в лікарнях та  допомагає батькам бути поруч зі своїми дітьми під час проходження лікування.

Команда Yakaboo підтримала акцію, бо ми впевнені: мама і тато поруч допомагають дитині краще за ліки, а провести час в Сімейній кімнаті та відволіктися від лікарняної рутини – безцінно.

Чому саме піжама стала символом акції? Зазвичай ми одягаємо піжаму, коли хворіємо, і лише раз на рік ми можемо одягнути піжами, щоб підтримати тих, хто зараз в лікарні, та зробити світ кращим.

Тож одягайте піжами та публікуйте в соцмережах фото з хештегом  #деньпіжам і #вдягаюбопідтримую!

Довідка

Вперше піжамна акція пройшла більш ніж 40 років тому в Філадельфії. Зараз Фундація допомогає 3 500 000 родинам у 64 країнах та регіонах, зокрема і в Україні.  В нашій країні акція проходить четвертий рік поспіль. З моменту заснування «Фундація Дім Рональда МакДональда в Україні» відкрила 5 Сімейних Кімнат Рональда МакДональда в українських лікарнях. Сімейні Кімнати — це спеціально облаштоване місце в лікарні, де батьки й родичі дитини-пацієнта можуть перепочити, набратися сил, поспілкуватися й побавитися з дитиною, а також задовольнити свої базові потреби в гігієні, сні чи харчуванні.
Партнером-засновником фундації є компанія «МакДональдз».