«Різдвяне поросятко»: новий дитячий роман Джоан Роулінг вийде у жовтні

Нова книга Джоан Роулінг «Різдвяне поросятко» (The Christmas Pig) приречена стати бестселером: видання одразу буде опубліковане 20 мовами та одночасно з’явиться у книжкових магазинах Великобританії, Австралії, Індії, США та Канаді. Прем’єра призначена на 12 жовтня цього року.

«Різдвяне поросятко» — перший дитячий роман після виходу «Гаррі Поттера та Дарів смерті».  Його рекомендують читати дітям від 8 років. Сюжет такий: хлопчик Джек втрачає улюблену іграшку напередодні Різдва. У нової іграшки хлопчика —  різдвяного поросятка —  є сміливий план, як повернути попередницю. Разом вони вирушають у сміливу подорож заради порятунку найкращого друга.

Ілюстратор Джим Філд вже оприлюднив дизайн яскравої обкладинки книги, у якій буде 320 сторінок, та повідомив, що працював над малюнками для книги, уявляючи її  різдвяним фільмом.  У  доробку Філда десятки книг-бестселерів та 5-е місце у рейтингу «Top selling illustrators» Британії за підсумками 2020 року.

Роулінг у захваті від роботи художника.

«Ілюстрації Джима просто ідеальні. Він наче потрапив у мою голову і намалював те, що там побачив. Я ахнула, коли побачила одну — не можу сказати, яка без спойлерів — але це було ідеальне зображення однієї з моїх улюблених сцен», — хвалить Філда Роулінг.

Рут Оллтаймс, старший видавець групи Hachette Children’s Books, описує роман як «блискучу історію, яка знайде свій шлях в серця дітей і сімей по всьому світу у це Різдво і назавжди після цього».

«Різдвяне поросятко»: новий дитячий роман Джоан Роулінг вийде у жовтні 0
Обкладинка книжки. Автор - Джим Філд

Анонсована і ціна видання: книжка у твердій обкладинці буде коштувати 20 фунтів, аудіокнига – 9, 99 фунтів. На книжковій платформі  Yakaboo орієнтовна ціна «Різдвяного поросятка» складає 1025 гривень та вже відкрито передзамовлення.

Попередня дитяча книжка письменниці  —  «Ікабог» вийшла восени минулого року та призначалася усім дітям, які знаходяться в ізоляції. Гонорар від книги Роулінг віддала у  фонд допомоги вразливим групам, які постраждали від   Covid-19. 

Інші книжки Джоан Роулінг

main2_4_1

Комплект книжок про Гаррі Поттера

Джоан Роулінг

img_76810

Ікабог

Джоан Роулінг

img_0128_3

Казки Барда Бідла

Джоан Роулінг