Плати з мобільного рахунку Київстар – отримуй знижки на електронні книги на сайті Yakaboo

Гарні новини для абонентів Київстар: з 18 листопада по 3 грудня 2020 користувачі, у яких підключена функція «СМАРТ-ГРОШІ» зможуть оплатити електронні та аудіо книги мобільними грошима на сайті yakaboo.ua. А промокод KS2020Y забезпечить знижкою в 50 грн за умови покупки одним чеком від 250 грн.

Yakaboo та Київстар дарують знижки та промокод на купівлю електронних книжок. Це гарна можливість закачати новинки, купити бізнес-літературу чи завчасно придбати книжку на подарунок.

Як придбати електронні книги зі знижкою:

  • Вибрати потрібні товари на сайті yakaboo.ua;
  • Додати їх в корзину;
  • Обрати метод оплати — поставити галочку навпроти графи «Київстар»;
  • Провести онлайн-оплату з мобільного рахунку, вказавши промокод KS2020Y;
  • Завантажити книгу в особистому кабінеті і насолоджуватися читанням.

За умовами акції, промокодом можна скористатися багаторазово, але знижка не підсумовується з іншими промокодами  та пропозиціями.

 «Ми продовжуємо поповнювати каталог послуг цікавими і корисними сервісами, — коментує Олена Суворова, в.о. директора департаменту мобільних фінансових сервісів Київстар. — Можливість оплатити книги на сайті Yakaboo — це ще один яскравий приклад для користувачів зв’язку Київстар, що мобільний рахунок — зручна, швидка і надійна альтернатива безготівкового розрахунку для невеликих платежів. До того ж, так разом з партнерами ми залучаємо українців до інновацій у фінансовій сфері».

Іван Богдан, CEO Yakaboo, каже, що пріоритет спільної акції —  зробити читання книг максимально доступним для кожного.

«Збільшення книжкової аудиторії і популяризація української книги завжди були нашими пріоритетними напрямками. Щодня кількість замовлень, сплачених за безготівковим розрахунком зростає і стає такою ж звичною, як смартфон в руках. Послуга «СМАРТ-ГРОШІ» від Київстар пропонує ще один варіант оплати замовлення і швидкого доступу до бажаної книзі, а це ще один крок на зустріч нашим читачам».

Довідка: «СМАРТ-ГРОШІ» — мобільний гаманець, який дозволяє «тут» і «зараз» здійснювати платежі і грошові перекази. З його допомогою гроші з мобільного рахунку можна використовувати тільки для оплати телеком-послуг, але і безліч інших товарів і послуг, представлених на платформі. Послуга «СМАРТ-ГРОШІ» надається на базі електронних грошей Національної платіжної системи «ПРОСТIP».