Літературний Кураж 2020: Читай те, що модно, читай як завгодно!

Читай, як хочеш! В метро або у ліжку, п’ять книжок одночасно або одну за півроку, поезію чи репчик, шрифтом Брайля або французькою, паперові, в електронці або з чужого смартфону. Читай те, що модно, читай як завгодно!

12-13 вересня Кураж і найбільша в Україні інтернет-книгарня Yakaboo проведуть вже третій благодійний Літературний Кураж. Поціновувачі книжок, вінілу, кіно та веселих вечірок традиційно зберуться у 19 павільйоні ВДНГ.

Цього року другий поверх павільйону буде повністю книжковим — 3000 квадратних метрів, 350 продавців, понад 50 видавців, які везуть із типографії книжки спеціально для вас. Тут ви знайдете і зовсім свіжі, і рідкісні видання, букіністику, бестселери, дитячу літературу, аудіокнижки та видання шрифтом Брайля. Та й ваша нова улюблена книжка також буде! 

А ще поетичні читання під музику і кінопокази, лекції, майстер-класи та обговорення — з вами ділитимуться знаннями і досвідом письменники, видавці, бізнесмени і топи індустрій.

Яким був Літературний Кураж 2019

Минулого року наш захід відвідали більше 10 тисяч гостей. Вони слухали лекції, обирали книжки, куштували смаколики, займалися спортом, фотографувалися, спілкувалися і просто приємно проводили час разом із нами 🖤

Slide 2 Heading
Click edit button to change this text. Lorem ipsum dolor sit amet consectetur adipiscing elit dolor
Click Here
Slide 3 Heading
Click edit button to change this text. Lorem ipsum dolor sit amet consectetur adipiscing elit dolor
Click Here

Кураж (раніше Кураж Базар) — щомісячна київська благодійна барахолка, яку створила Альона Гудкова 2014 року. Окрім барахолки, на Куражі є інклюзивна дитяча зона, ресторанний дворик, виступи артистів, діджеїв і розваги для всіх.   

Yakaboo — найбільша в Україні інтернет-книгарня, яка працює з понад 300 українськими видавництвами та імпортує більш ніж 200 тисяч книжок із Британії. В асортименті книгарні представлені паперові, електронні та аудіокнижки.

Yakaboo
Найбільша online-книгарня України. Любимо книжки понад усе:)

3 186 thoughts on “Літературний Кураж 2020: Читай те, що модно, читай як завгодно!

    Добавить комментарий