Книжкові плани Олександра Положинського

Олександр Положинський — співак і шоумен приготував книжковий віш-ліст для читання в новому році та поділився ним з читачами блогу Yakaboo.

Олександр багато читає, в його бібліотеці зібрана історична література, мемуари та художні новинки. В жанрах себе не обмежує – із задоволенням купує і Жоеля Діккера, і Ілларіона Павлюка, Доржа Бату, а також різноманітні історичні мемуари. Співак готує власну книжку - він пише її багато років, проте ніяк не може закінчити . За його словами, заважають лінь, непроста схема роботи та непевність, що твір зможе зацікавити читачів. Але ми не сумніваємося: літературний дебют співака буде вдалим.

Без названия (3)

Олександр Положинський, співак

«І в штиль, і в шторм» Віталіна Тарасова та Володимир Регеша

Перш за все, планую прочитати роман «І в штиль, і в шторм» Віталіни Тарасової та Володимира Регеші. Я вже давно мав його прочитати, та все ніяк не мав нагоди.

Крім того, вже кілька місяців маю електронну версію цієї книги, але читати з комп‘ютера не люблю, аж тут отримав, нарешті, друкований екземпляр і він просто проситься в руки і в очі, і в мозок, і в серце.

А як додати, що мав приємність познайомитися з Віталіною і поспілкуватися з Володимиром особисто, то стає зрозуміло, що бажання прочитати їхній спільний роман підсилено ще й фактором особистого впливу харизми цих непересічних особистостей.

Ілларіон Павлюк, «Я бачу, вас цікавить пітьма»

Друга книга, яку я хочу прочитати найближчим часом, — «Я бачу, вас цікавить пітьма» Ілларіона Павлюка. Ілларіон мій добрий друг, неймовірно цікавий чоловік, скарбник різноманітних знань та дивовижного життєвого досвіду. До того ж, я читав дві його попередні книги, обидві мені дуже сподобалися, тож очікую не меншого задоволення і від третьої. Саму книгу вже придбав і вона чекає своєї черги.

Дорж Бату «Моцарт 2.0».

Далі за списком  —  Дорж Бату та його «Моцарт 2.0». Звісно, я хочу прочитати й продовження «Франчески», з якою, як і з її другом-автором, познайомився цього року. Але Моцарт мене інтригує і притягує трохи більше, бо з ним ще зовсім не знайомий, але в нього дуже хороші рекомендації. Також обидві ці книги вже маю на своїй полиці.

Павло Дерев‘янко «Тенета Війни»

Мені дуже сподобався «Аркан вовків»  Павла Дерев‘янка — зайшов, як то кажуть, на одному диханні — тож хочеться знати, як там далі складатимуться справи у наших характерників та які ще неймовірні пригоди на них чекають.

Щоправда, тут я маю одну складність. Свою книгу залишив у Єгипті, плануючи туди повернутися за тиждень, плани змінилися, а новий екземпляр в книгарнях поки знайти не вдалося. Шукатиму ще.

Карл Ґустав Маннергейм. Спогади. Том ІI

 І наостанок книга, яка ось-ось має вийти у видавництві «Наш Формат», — спогади Маннергейма, другий том. В цьому році я прочитав перший том — дуже цікавий, інформативний, змістовний. 

Дочитавши, дуже розчарувався, що продовження ще немає, але вже маю інформацію, що має вийти на початку нового року, тому з нетерпінням чекаю.