Весняний гороскоп для книголюбів

Якою буде весна для книголюбів? Підготували невеличкий життєвий гороскоп для вас, а також книжки, які допоможуть зробити так, щоб передбачення збулося і точно було позитивним!

Овни

Початок весни буде спокійним. Ви досягнули або ж геть скоро досягнете балансу у робочих та особистих сферах. Настав час для піклування про себе та виконання давніх мрій: мандри, спорт, творчість. На що вже давно шукали момент? Настав час творити!

Шлях митця
Джулія Кемерон

Як ходити до музею
Йозан Ідема

21 спосіб мислити креативно
Майкл Міхалко

Тельці

Багато справ, роботи та несподіваних пропозицій. Завдання будуть сипатись на вас зі швидкістю світла. І саме від вашого вміння концентруватись і виконувати усе вчасно буде залежати успіх. Ви точно впораєтесь! Зірки радять вам прочитати:

Знайти час
Джейк Кнапп, Джон Зерацкі

Сила продуктивності
Стів Скотт

Getting Things Done
Девід Аллен

Близнюки

Якщо вам здається, що увесь світ проти вас і зараз один із найскладніших моментів життя, знайте – скоро настане світла смуга. Вірте у себе і пам’ятайте, що найтемніші ночі – перед світанком. Ловіть промінці підтримки та книжки, які допоможуть у такі моменти:

Приціл
Брендон Вебб

Чому варто жити далі
Метт Гейґ

Купи собі той довбаний букет
Тара Шустер

Раки

Березень – це ваш місяць! Час сприятливий для масштабних починань, змін та омріяних проектів. Головне – ваша наполегливість та працьовитість. Не бійтесь ризикувати. Наважтесь нарешті на те, що хотіли зробити усю зиму. Час настав! Натхнення шукайте у:

Правила кар’єри
Річард Темплар

Про прийняття розумних рішень

Треті двері
Алекс Банаян 

Леви

Місяць буде складним та наповненим роботою. Доведеться працювати понаднормово. Вам постійно буде здаватись, що часу бракує. Але саме у такі моменти потрібно знати мить для відпочинку. Чим уважніше ви будете ставитись до себе – тим швидше ви зможете з усім розібратись.

Мистецтво відпочинку
Клаудія Гаммонд

Як подолати неспокій і почати жити
Дейл Карнегі

Перепочинок
Маріо Бенедетті

Діви

Відкладені на тривалий період справи цього місяця можуть вирішитись. Березень – сприятливий час для планування довгострокових проектів. Займіться цим. Розплануйте весну та навіть увесь рік. Не бійтесь глобальних цілей.

Правила життя
Річард Темплар

Вперед за мрією
Бет Комсток

Мистецтво стратегії
Авінаш К. Діксіт, Баррі Дж. Нейлбафф

Терези

Для вас весна стає порою для спостереження та переоцінки свого бачення світу. Можливо, вам відкриються нові можливості — ви готові навчатися і сприймати до цього не відому вам інформацію. Саме час узятися за те, що давно закинули й забули — цього разу точно вдасться завершити почате до кінця.

Усе побачиш, коли пригальмуєш
Гемін Сунім

тренуй свою пам'ять

Тренуй свою пам’ять
Рюта Кавашіма

Мистецтво досягати бажаного
Девід Шварц

Скорпіони

Будьте обережні з людьми довкола. Навіть дрібне непорозуміння може перерости у гострий конфлікт.  Уникайте будь-яких суперечок. Спробуйте якомога менше спілкуватись з людьми, які вас радують. Тренуйте дипломатію та вміння домовлятись з кожним. З цим допоможуть:

Як взаємодіяти з проблемними людьми
Рой Ліллей

Про все можна домовитися
Мег Маєрс Морган

Psychopath Free
Джексон Мак-Кензі

Стрільці

Ви будете крутитися, мов дзиґа, щоб встигнути виконати намічені плани і приділити час партнеру та близьким. Особисті відносини у березні будуть під ударом. Саме від вашої мудрості буде залежати майбутнє стосунків:

Пастка пристрасті
Дін Деліс

7 звичок надзвичайно ефективних сімей
Стівен Р. Кові

Мистецтво говорити
Джеймс Борґ

Козероги

Захоплення новим спортом, ттворчістю, хобі або механічною роботою допоможе витримати емоційне напруження, що виникло у житті. Не заганяйте себе у безвихідь, спробуйте  розслабитися. Відпустка ще не передбачається, тому шукайте відпочинок у геть дрібних речах довкола:

Теорії за 30 секунд

Ілюзія знання
Стівен Сломен

Ліки від кохання
Ірвін Ялом

Водолії

Доведеться вирішувати фінансові проблеми. Цього разу ви таки змушені будете нарешті знайти час, щоб розпланувати витрати-доходи. Від цього буде залежати ваше майбутнє. А допоможуть з цим книжки:

Любов та бюджет
Любомир Остапів

Люди чи прибуток
Дейл Партридж

Мистецтво говорити
Джеймс Борґ

Риби

Настав час підбивати підсумки. Збирати вершки, задля яких ви працювали. А ще вирішувати проблеми, які ви створили. Цього місяця ви будете багато згадувати, переглядати погляди та міняти позиції. Не бійтесь визнавати помилки, будьте готові над ними працювати. Чим критичніше ви будете ставитись до всього – тим швидше зможете владнати непорозуміння:

Міряй важливе. OKR: Проста ідея зростання вдесятеро
Джон Доер

Керуй своєю підсвідомістю
Джо Диспенза

Сценарії життя людей
Клод Штайнер

Yakaboo
Найбільша online-книгарня України. Любимо книжки понад усе:)

300 thoughts on “Весняний гороскоп для книголюбів

    Добавить комментарий