Енциклопедії, диковиська та Бакман: що купить на Книжковому Арсеналі Олеся Кешеля-Ісак

Олеся Кешеля-Ісак йде на Книжковий Арсенал і як учасниця ( 27 червня презентуватиме власну книжку «Непосидючка, який любив бігати»), а ще як мама, що планує поповнення домашньої бібліотеки. У переліку письменниці - передусім видання для дітей. А для душі візьме нову книжку шведського белетриста Фредріка Бакмана, добірку Дарки Озерної та мистецькі видання.

Журналістка, бігунка та мама двох дітей Олеся Кешеля-Ісак планує  купити декілька енциклопедій для підлітків на різну тематику, а також книжку про експерименти та техніку.

01_134_163 (2)

У міста є Я

Ірина Озимок

__cr_20

Українські диковиська

Валя Вздульська

z104055u_1_

Елементарно!
Науковий детектив

Майк Барфілд

Для себе Олеся придбає новинку Фредріка Бакмана «Шляхи життя». У цій збірці  — два оповідання:  «І щоранку дорога додому стає все довшою й довшою» та «Справи твого життя». В одному йдеться про те, що найгеніальніші люди можуть втратити пам’ять, але при цьому зберігають емпатію.

А в другому – фірмовий «бакманівський» прийом про те, як одне знайомство може змусить провести ревізію власних помилок.

img554_4_21 (1)

Шляхи життя

Фредрік Бакман

У вішлісті Олесі  і повна збірка книжок колеги Дарки Озерної, яка також видається у видавництві Yakaboo Publishing. Дарка розкладає по поличках механізм старіння організму людини, звертаючи увагу читачів на те, наскільки наше національне сприйняття цього природного явища не відповідає реальності сьогодення.

file_1329

Серія Оптимістично про здоров`я
Дарка Озерна

Олеся колекціонує книжки про сильних особистостей, вино та українські народні традиції та планує поповнити новинками свою бібліотеку.

000001_2

Україна. Їжа та історія

Марина Гримич

_.__98_13

Пройти крізь стіни 

Марина Абрамович

02_-_free

Пройти крізь стіни 

Wine Simple. Про вино від сомельє світового класу

Чекаємо вас на інтерактивній презентації книжки Олесі «Непосидючка, який любив бігати» на Книжковому Арсеналі:
Коли: 27 червня, 12.30 – 13.15.