12 топових дитячих книжок зі знижками до Міжнародного дня дитячої книжки

2 квітня у всьому світі святкують День дитячої книжки. Щоб ви не загубилися у вирі пропонованої акційної літератури, ми підготували для вас топові книжки зі знижками. 

Більше акційних товарів, книжечки в подарунок та цікавий розіграш екскурсії від «Експериментаніуму» шукайте за посиланням.

Британський мистецтвознавець Майкл Бьорд у захопивій формі розповідає про різні етапи історії мистецтва та про відомих художників – Альбрехта Дюрера, Вінсента ван Гога, Фріду Кало, Мікеланджело, Рембрандта, Дієго Веласкеса, Джексона Поллока, Леонардо да Вінчі та іншими. Книжка складається з 68 оповідань, проліюстрованих художницею Кейт Еванс. У кожному з них розкриваються таємниці окремих мистецьких шедеврів та міститься пояснення мистецьких епох – від наскельних малюнків до сучасних інсталяцій.

Книжку захоплено читають не лише діти, а й дорослі, вона ідеально підійде для читання родиною.

Книжка присвячена непосидючим кроленятам – чотирьом синам і доньці, які постійно потрапляють у захоплюючі пригоди. Читачі називають її найкролячішою кролячою книжкою в світі, оскільки концентрація різних довговухо-куцохвостих предметів на квадратний сантиметр зашкалює. На читачів чекають ретельно промальовані історії з безліччю милих деталей, які можна роздивлятися довго, як у віммельбуху.

А ця книжка – про відоме ведмежа – Паддінгтона, що завоював серця українських дітей. Ця книжка містить 6 оповідань про пригоди Паддінгтона, адаптованих для найменших читачів. Історії, вміщені тут, – веселі, позитивні, теплі й легкі. Ведмедик подобається дітям своєю добротою й щирістю. 

Гаррі Поттер, очевидно, не потребує представлення, а його ілюстрована версія – це, окрім захопливої історії, ще й неймовірна естетична насолода. І, звісно, придбавши одну, ви вже не зможете зупинитися.

Збірки історій Ервіна Мозера познайомлять юних читачів з незвичними героями – чайниковим автомобілем, кабачковим літаком, яблучним дирижаблем, механічним кенгуру, мишачим ягуаром та іншими, не менш незвичними істотами. Ілюстрації книжки створюють відповідний настрій для читання, занурюють в  дивовижний світ пригод, створений письменником.

За допомогою Атласу Пригод діти вирушать у навколосвітню подорож, мандруючи яскравими ілюстраціями, досліджуючи сім частин світу, у різних кутках світу з читачами ставатимуться дивовижні пригоди. Діти зможуть погостювати у пінгвінів Антарктиди, потанцювати в Бразилії, покерувати гондолою у Венеції, – і це все – не виходячи з дому!

Обережно, книжка може надихнути юних читачів на майбутні захопливі подорожі і вивчення традицій різних культур! 

В енциклопедії просто й доступно пояснюються складні речі, які іноді важко пояснити дитині, наприклад, природні явища, космос, тварини. Вміщений тут матеріал – захоплюючий, зрозумілий, містить багато ілюстрацій (майже кожен факт доповнений наочним малюнком), схем і цікавих фактів. Розділи добре структуровані, інформація чітко розділена за темами, на початку книжки є зручний зміст, завдяки якому можна легко орієнтуватися.

Класика світової літератури, присвячена пригодам дівчини-бунтарки, яку не стримають жодні заборони чи обмеження. Вона дуже товариська, щедра, весела та вигадлива, чим завоювала любов і прихильність не одного покоління читачів. 

Пізнавальна енциклопедія, що сприятиме розширенню світогляду юних читачів. А доданий в комплекті великий пазл перетворить навчання в цікаву гру. Діти зможуть роздивитися кістки скелета і всі м’язи людини, дізнатися, як працюють кровообіг, дихання і травлення та як влаштований мозок.

Розкішне сучасне перевидання класичної історії про Мауглі – «людське дитинча», що виросло разом із вовками в джунглях та потоваришувало з бурим ведмедем Балу і леопардом Багірою. Книжка сповнена пригод та небезпек і буде цікавою юним читачам, віком від 6 років.

Ця книжка вже не один рік присипляє дітей у всьому світі, приходячи на допомогу батькам. Вона написана професійним психологом таким чином, що знімає напругу і плавно занурює дитину в сон за допомогою спеціальних технік. Звісно, все залежить від особливостей кожної дитини, та переважно діти засинають на середині історії.

Хочете почитати дитині щось незвичайне? Тоді ця книжка – саме те, що треба! Ілюстрації з найрізноманітнішими монстрами та мінімум супровідного тексту досягають бажаного ефекту. 

Історія розповідає про хлопчика, що має під ліжком власного монстра. Та цей монстрик саме пішов у відпустку, і хлопцю терміново потрібно знайти нового моторошного монстра. Нові монстри приходять до героя на кастинг, і за цим процесом неймовірно цікаво спостерігати.

Мар'яна Хемій
Редакторка блогу. Люблю книжки, розмови, подорожі.

12 thoughts on “12 топових дитячих книжок зі знижками до Міжнародного дня дитячої книжки

    Добавить комментарий