Читай в оригіналі: 10 книжкових хітів англійською

Зачитали світові бестселери до дірок? Що ж, є вихід: прочитати їх ще раз, однак тепер — мовою оригіналу. Завдяки збільшенню постачань з Великої Британії Yakaboo тепер може радувати вас англомовними шедеврами для просунутих знавців англійської.

Антиутопія «Оповідь служниці» Маргарет Етвуд в оригіналі дозволить насолодитися унікальним стилем письма від письменниці. Твір читається легко навіть початківцям внаслідок того, що оповідач намагається за простими речами приховати заплутану істину про світ, де жінки стали просто служницями і все, що їм залишається, — це жити своїми переживаннями та терпіти біль пригноблення. 

Можливо, вам таки пощастить і ви зможете поговорити з актором Томом Генксом наживо. Однак поки ви з ним територіально перебуваєте на різних континентах, можна поговорити дистанційно — за допомогою його збірки коротких оповідань. Тут є розповіді про любов, про неочікувані відкриття секретів з життя найдорожчих, про емоційний біль, спробу навчитися жити далі після глибоких врат тощо. Щира книга — від не менш щирого автора. 

Історія про доброту та прийняття від американської письменниці Ракель Джарамільйо Паласіо у цьому збірнику доповнена супровідним романом Auggie & Me. Головний герой роману має рідкісну генетичну хворобу, через яку в нього дещо зміщені риси обличчя. 

У книзі Трумен Капоте разом із подругою дитинства Гарпер Лі проводить розслідування масштабного вбивства в штаті Канзас. Насичена деталями оповідь затягує читача в реальні події. Читаючи в оригіналі, можна навчитися сприймати прекрасний репортажний стиль і в майбутньому — легше сприймати публіцистику англійською.

Роман-переможець Пулітцерівської премії. Потужна книга, в основі якої проблема рабства. Чи вбивство можна пробачити, якщо воно було спробою врятувати від неволі? Чи загоюються колись рани минулого? Складний твір — для тих, хто любить випробування.

Справжня класика від майстра антиутопічних сюжетів. Ця історія про повстання тварин — алегорія на популізм, політичне середовище та вади демократії. 

«Сила інтровертів» — прекрасне видання як для інтровертних, так і для екстравертних особистостей. Посібник, що наводить приклади того, як можна вижити та стати успішним, навіть якщо ти не схильний до гучних компаній та шумних офісів.

«Вбити пересмішника» — класична книга про проблеми раси, правосуддя, економічного занепаду та моральності. І це все — крізь призму дитячого погляду на речі, питання зростання та розвитку. Тепер цей роман-переможець Пулітцерівської премії можна прочитати в оригіналі.

Яка вона, американська мрія? Безхмарна і прекрасна? Сповнена надії на краще життя? А чи просочена наркотичними речовинами, бійками, випадковими сексуальними зв’язками? У цій книзі ви знайдете все відразу, і на додачу навіть джаз і загадковий містицизм.

Засновник Amazon Джефф Безос зміг побудувати злагоджений бізнес, який в першу чергу орієнтується на потреби і вимоги клієнта. Компанія стала гігантом серед інтернет-магазинів, і тепер американський журналіст Бред Стоун намагається проаналізувати, як їй це вдалося.

Yakaboo
Найбільша online-книгарня України. Любимо книжки понад усе:)

1 016 thoughts on “Читай в оригіналі: 10 книжкових хітів англійською

    Добавить комментарий