YouTube квітня: фантастика, книжки для підлітків та нон-фікшн

Наш поки маленький, але затишний YouTube набирає обертів. Цього місяця до нас приєднався ще один книголюб та відеоблогер Василь із каналу “Анатомія книги”. І вже за традицією у рубриці “Хвилинка фантастики” ви дізнаєтесь про дві книжки, а в рубриці Люди Дмитрук “Книжковий виклик” – про підліткові новинки, та янг-книжки загалом. 


Дивіться його огляд новинок нон-фікшн. В першому випуску Василь розповів про “Оригінали. Як нонконформісти рухають світ” Адама Гранта, та зокрема, наскільки корисною є книжки і чи багато у ній “води”. Та про книжку “Блиск і полум’я. Біографія діамантів” Рашель Берґстін, і чи справді вона лише для дівчат, чи все-таки має ширшу аудиторію.

Блогерка Люда Дмитрук вперше читає дві книжки із жанру підліткової літератури:  “Хто проти суперкрутих”   А. Аудгільд Сульберг та З любов’ю, Обрі” Cюзанн Лафлер. Враження дуже різні, якщо не протилежне, більше дивіться у відео:

А блогер TheBookOfEibon першою оглянув книжку “Грань майбутнього”  Хіросі Сакурадзака, екранізація якої вийшла у 2014 році із Томом Крузом в головній ролі.

Другим намальованим оглядом стала розповідь про книжку польського фантаста Станіслава Лема “Повернення із зірок”.

Підписуйтесь на наш канал та дивіться щомісяця огляди книжок жанру фантастики, нон-фікшн та новинок українських видавництв.


Читати: Yakaboo з’явився на Youtube! Перші відео від буктюберів Люди Дмитрук та Книги Ейбона
Читати: 10 чудових українських bookstagram. Перша п’ятірка
Читати: Люда Дмитрук для #ПроЧитання : “В планах зібрати справді велику бібліотеку на понад 10 тисяч книжок”
Читати5 українських буктюберів та їхні домашні бібліотеки

Ксеня Різник
Редакторка blog.yakaboo.ua, блогерка в Етажерка. 10 років пишу про книжки (OpenStudy, газета День, gazeta.ua, MediaOsvita, власний блог та блог Yakaboo). Природний для мене стан: читати, розповідати та писати про книжки. Трішки схиблена на сучасній британській літературі, шпигую за лауреатами усіляких премій, найкращих додаю у список "читати негайно"). У вільний від книжок час знайомлюсь із птахами, марную фарби та олівці.
http://ksenyak.wordpress.com

13 thoughts on “YouTube квітня: фантастика, книжки для підлітків та нон-фікшн

    Залишити відповідь