ВВС Україна оголосила конкурс читацьких рецензій


ВВС Україна оголошує конкурс читацьких рецензій у рамках літературної премії Книга року ВВС-2016. На конкурс можна подавати позитивні чи негативні рецензії на будь-яку книжку з довгих списків Книги року ВВС-2016 та Дитячої Книги року ВВС-2016.


Журі конкурсу укладає короткий список рецензій, поданих на премію, а потім визначає серед них переможця. Переможець отримає приз.

Надіслати рецензію може будь-який резидент України, окрім авторів книжок, що увійшли до довгого списку. Рецензія має бути українською мовою, обсягом від 500 до 1000 слів. Текст має бути оригінальною роботою автора і не порушувати копірайту чи інших прав третьої сторони.

Рецензію слід надіслати електронною поштою на адресу [email protected] до 15 листопада 2016 року. У полі “тема” потрібно зазначити “Читацька рецензія”. Додаткова інформація про конкурс за посиланням.


У 2015 році премію Книга року ВВС отримав збірник оповідань письменника Василя Махна «Дім у Бейтінґ Голлов», а в номінації Дитяча Книга року ВВС книга Андрія Бачинського «140 децібелів тиші».

У конкурсі рецензій 2015 року перемогли Євген Іванченко за рецензію на книгу Андрія Любки “Карбід” та Олена Нестеренко за рецензію на книгу Андрія Бачинського «140 децибелів тиші»

Читати: Книга року ВВС-2016 оголосила довгі списки

Джерело: ВВС Україна

Ксеня Різник
Редакторка blog.yakaboo.ua, блогерка в Етажерка. 10 років пишу про книжки (OpenStudy, газета День, gazeta.ua, MediaOsvita, власний блог та блог Yakaboo). Природний для мене стан: читати, розповідати та писати про книжки. Трішки схиблена на сучасній британській літературі, шпигую за лауреатами усіляких премій, найкращих додаю у список "читати негайно"). У вільний від книжок час знайомлюсь із птахами, марную фарби та олівці.
http://ksenyak.wordpress.com

11 thoughts on “ВВС Україна оголосила конкурс читацьких рецензій

    Залишити відповідь