Вовк Собаця: книга про життя для дорослих, які залишились дітьми

Фейсбук-персонаж Вовк Собаця з’явився на сторінках однойменної книги. Книгу-картинку ілюстраторки Даши Вернової видало Фоліо. Щоб догодити всім читачам видання вийшло одразу трьома мовами: українською, російською та англійською. Останнє – особлива приємність адже може стати милим презентом для закордонних гостей.

Більшість цих ілюстрацій, які розповідають про життя неординарного доброго вовка з синьою шерстю, ви могли бачити в соцмережі, але коли вони зібрані під одною обкладинкою у якісному виданні, це надає історії ще більшого шарму.


На сторінках ми бачимо прекрасні ілюстрації та читаємо про вічні цінності. Тому книга підійде і наймолодшим читачам, яких захоплять картини і короткий текст, і дорослим, які роздивляться ілюстрації вже уважніше і вловлять авторський гумор, або і впізнають себе.

Що буває, коли сім’я тебе не сприймає, ти відчайдушно намагаєшся знайти друзів, а також втілити свої мрії та жити щасливо знає Собаця.


Родзинкою є підписи до ілюстрацій. Тож з книги можна дізнатись як воно коли:

*Відчуття, що всі переїхали на іншу планету, поки ти на п’ять хвилин сходив по хліб

28_6_03


*Бяка, Бука та Гидота завжди приходять разом

28_9_03


*Триндець підкрався непомітно, хоч і маячив ще від ранку

28_7_03


*Коли восени прийшов лічити курчат, а розумієш, що прорахувався значно раніше

28_8_03


А поки читачі можуть насолодитись цією книгою, авторка вже ділиться в інтерв’ю задумами про можливе продовження книг про пригоди Собаці та інших персонажів.

Схожі книжки: «Як Гусь свою любов шукав», «Афиновий ведмедик»


Читати: «В очікуванні копірайтера»: драма на основі маркетингу і філології

Читати: Найочікуваніші новинки весни від українських видавництв. Частина перша


Придбати книжку в Yakaboo

Настя Дзюбак
Книжковий шопоголік. Не можу обійти паперову книжку. Гримуча суміш журналіста і філолога. Час від часу організовую у Кропивницькому зустрічі з письменниками. Лише з тими, яких люблю сама. У вільний від читання час готую і їм.
https://www.facebook.com/nastia.dziubak

7 thoughts on “Вовк Собаця: книга про життя для дорослих, які залишились дітьми

    Залишити відповідь