Rework та Apple зсередини: які книжки купували на виставці електроніки

8 та 9 жовтня тривала виставка електроніки CEE 2016. Крім різноманітної електроніки від ста світових лідерів індустрії на виставці також були книжки від Yakaboo. Ділимось із вами списком тих, які найбільш цікавили відвідувачів.

1.“Rework. Ця книга переверне ваш погляд на бізнес” Джейсон Фрайд, Девід Хейнмейер Ханссон

Бестселер The New York Times, The Wall Street Journal, The Sunday Times розповідає про те, як започаткувати свою справу та відмовитись від традиційних способів ведення бізнесу.

2. “Apple зсередини” Адам Лашинськи

Книжка Адама Лашинськи розповідає про світ всередині компанії Apple – секретну структуру управління, підзвітність, загальні концепції керування компанією із 50 тисячами працівників та 100 мільярдами доларів прибутку.  Книжка базується на численних інтерв’ю із працівниками компанії, зокрема і генеральним директором Тімом Куком.

3. “7 звичок надзвичайно ефективних людей”  Стівен Р. Кові

Світовий бестселер та класика серед  мотиваційної літератури Стівена Р. Кові. Серед шанувальників книжки немало відомих особистостей – Білл Клінтон, Ларрі Кінг, Стівен Форбс. Серед спрямувань книжки: як краще розуміти себе, як визначати пріорітети, формулювати цілі та досягати їх.

4. Сторителлинг в проектировании интерфейсов. Как создавать истории, улучшающие дизайн”  Кевін Брокс, Уітні Кесенбері

Ця книжка вчить розповідати історії для покращення вашого продукту. Книжка вам буде корисною, якщо вам потрібно переконливо розповісти про дослідження та дизайн, розповісти про великий масив інформації, для дослідження нових ідей та їх майбутнього.

5. “Интернет вещей. Будущее уже здесь” Семюел Грінгард

Книжка, яка на перший погляд виглядає фантастичною, розповідає про найближче майбутнє, із існуванням дронів, керованих дистанційно машин та відсутністю офісів. Інтернет рецей – це тренд майбутнього. Автор розповідає про усі переваги та можливі недоліки такого майбутнього.

6. “Капітал в ХХІ столітті” Тома Пікетті

Ще одним дослідженням майбутнього тільки в економічному аспекті є книжка французького дослідника Томи Пікетті.  Вона вже стала книжкою року за версією Financial Times та бестселером New York Times.  Автор дослідив концепції розвитку капіталу від ХVІІІ століття і до сьогодні.

7. “Проект “Україна”. Відомі історії нашої держави” Данило Яневський

Журналіст Данило Яневський зібрав коментарі  білоруських, литовських, польських та українських науковців, щоб розповісти про події на території України після її окупації Російською імперією та монархією Габсбургів у 1781 – 1914 роках. Одна із думок книжки спрямована, щоб показати різницю між окупаційними політиками імперій. Першої, яка була спрямована на знищення культурної, національної, релігійної, мовної ідентичності окупованих народів, напротивагу другій, що ініціювала соціальний, економічний, політичний, культурний розвиток населення.

8. “Эффективный и современный С++. 42 рекомендации по использованию C++11 и C++14”  Скотт Мейерс

Посібник для програмістів для роботи із мовою програмування C++. Нові можливості для програмування, які розповідає автор у 42 рекомендаціях із використання оновлених версій.

Ксеня Різник
Редакторка blog.yakaboo.ua, блогерка в Етажерка. 10 років пишу про книжки (OpenStudy, газета День, gazeta.ua, MediaOsvita, власний блог та блог Yakaboo). Природний для мене стан: читати, розповідати та писати про книжки. Трішки схиблена на сучасній британській літературі, шпигую за лауреатами усіляких премій, найкращих додаю у список "читати негайно"). У вільний від книжок час знайомлюсь із птахами, марную фарби та олівці.
http://ksenyak.wordpress.com

11 thoughts on “Rework та Apple зсередини: які книжки купували на виставці електроніки

    Залишити відповідь