Онлайн-курс Yakaboo зі швидкочитання 0

Перший онлайн-курс Yakaboo

зі швидкочитання

Блог Yakaboo запрошує вас взяти участь у безкоштовному онлайн-курсі, під час якого ви зможете читати швидше, критично оцінюючи інформацію та запам’ятовуючи найголовніше. 

Двічі на тиждень ми публікуватимемо у блозі статті з уроками нашого тренера зі швидкочитання Святослава Вікторенка. А щоб не пропускати наші матеріали й дізнаватися додаткові цікавинки — підпишіться на розсилку курсу у формі нижче.

Чекайте на перший лист уже 9 квітня 2019 року

Онлайн-курс Yakaboo зі швидкочитання 0

Наводимо вам три вагомі причини розпочати наш курс:

  • Без жодних додаткових зусиль, окрім тих, що будуть спрямовані на проходження курсу, ви збільшите швидкість читання в середньому у 6 разів. Таким чином, ви зможете побити власні рекорди й прочитати за рік понад 100 (або 200? хто більше?) книг.     
  • Ви постійно будете «в тренді» і вам буде легше сприймати інформацію в сучасному насиченому ритмі життя. Після кількох днів тренувань ви одразу відчуєте, як процеси мислення і прийняття рішень пришвидшились та потребують щоразу менше ресурсу.        
  • Вам буде легше даватися процес навчання й осмислення. Зменшення витраченого на читання часу – не означає зниження розуміння тексту, навпаки – глибина осмислення прочитаного теж зросте в рази.

     

Викладач курсу – психолог, тренер з розвитку швидкочитання та пам’яті, розробник ефективних методик – Святослав Вікторенко. Під його керівництвом свої навики читання удосконалили тисячі учасників курсів. 

Статті до уроків курсу можна почитати тут:

© 2019 Блог Yakaboo.ua

Використання матеріалів сайту можливо лише з дозволу редакції блогу та за умови встановлення гіперпосилання на https://blog.yakaboo.ua не нижче першого абзацу матеріалу. Надсилати думки, пропозиції, а також рецензії на прочитані книжки можна на адресу [email protected]

Made with by Elementor​​