Підсумки року видавництв. Рідна Мова: ще більше новинок

2017 рік видався для видавництва Рідна мова дуже плідним. З’явилося 6 нових серій: «Дитячий детектив», «Читай рідною мовою!», «Найкращі казки», «Культовий роман», «Наука в коміксах», «Комікси DC». Усього за рік було видано понад  90 нових найменувань. Також, у нас нарешті запрацював сайт видавництва ridna-mova.com

Серед видань для діток безсумнівними бестселерами цього року стали книжки «Від Миколая до Різдва», «Маленький принц» та «Пригоди Пеппі Довгапанчохи». Молодь і дорослі, натомість, найбільше читають комікси. Ми дебютували з першими чотирма найменуваннями на початку травня, і станом на зараз уже продається другий наклад коміксів «Бетмен. Убивчий жарт», «Бетмен. Рік перший», «Загін самогубців. Книга 1. Копняк у зуби» та «Ліга справедливості. Книга 1. Початок». Усього у видавництві Рідна мова у 2017 році вийшло 10 найменувань коміксів DC та Vertigo (у тому числі спеціальне перевидання коміксу «Ліга справедливості. Книга 1. Початок» до виходу фільму).


Марія Шагурі для #ПроЧитання: «Комікси – це унікальний спосіб розповісти історію: образно, просто і емоційно»


Плани на 2018 рік


На наступний рік у нас заплановано ще більше новинок. Зокрема, буде видано 12 нових найменувань коміксів DC та Vertigo (із повним списком можна ознайомитися тут) та 2 нові комікси у  серії «Наука в коміксах». Серед найочікуваніших позицій у новому році – «Коли бог був кроликом» та «РАХ» (серія «Young adult»); «З неба упали три яблука» та «Жити далі» (серія «Книжки Наріне Абґарян»); «Пляж» (серія «Культовий роман»), «Вторгнення» (серія «Сучасний польський роман»). На дитячу літературу також великі плани: з’являться нові подарункові видання, 12 книжечок для самостійного читання у дитячій серії «Читай рідною мовою!», 6 нових історій про Агату Містері, 3 новинки у серії «Як приручити дракона».

На найбільші книжкові ярмарки – «Книжковий Арсенал» та «Львівський форум видавців» – очікуємо приїзду кількох дуже цікавих гостей.

2018-й рік обіцяє бути ще більш цікавим і насиченим!

Шагурі Марія
Відповідальна за зв’язки з громадськістю видавництва Рідна мова

Топ 10 книжок року за версією книголюбів Yakaboo


  1. Велика книга кролячих історій. Женев’єва Юр’є
  2. Як приручити дракона. Книжка 1. Крессіда Коуелл
  3. Всесвітня історія. Том 1. Від Великого вибуху до походів Александра Македонського. Ларрі Ґонік
  4. Пригоди Пеппі Довгапанчохи. Пеппі Довгапанчоха. Пеппі сідає на корабель. Пеппі Довгапанчоха у південних морях. Астрід Ліндгрен
  5. Маленький принц. Антуан де Сент-Екзюпері
  6. Sex. Наука в коміксах. Ларрі Ґонік, Крістін ДеВо
  7. Ілюстрований атлас. Динозаври. Майкл Алабі
  8. Усе про Карлсона, що живе на даху. Астрід Ліндгрен
  9. Малий та Карлсон, що живе на даху. Астрід Ліндгрен
  10. Ілюстрований атлас світу. Лінн Хамфріс, Джейнін Флю, Лаймлайт Пресс, Маргарет Мак-Фі
Yakaboo
Найбільша online-книгарня України. Любимо книжки понад усе:)

10 thoughts on “Підсумки року видавництв. Рідна Мова: ще більше новинок

    Залишити відповідь