Підсумки року видавництв. КСД: яким видався 2017-й для видавництва?

Рік для видавництва Клуб Сімейного Дозвілля видався складним, але вельми цікавим. Було видано велику кількість цікавих проектів, які користувалися попитом у читачів. Нові книжки від українських письменників Василя Шкляра, Макса Кідрука, Андрія Кокотюхи, Наталії Гурницької, Володимира Лиса перебували та перебувають зараз у топах продажів книгарень. Цікаві нон-фікшн проекти – книжка Міка Вікінга «Маленька книга хюґе», нова книжка психолога Роберта Чалдині «Переконання», книжка Джона Грея «За межами Марса та Венери» ставали топами продажів на щорічних виставках.

1_14_12

З приємністю відмітимо запит у українських читачів до історичної літератури, яку наше видавництво активно видавало у 2017 році. Таким прикладом стали книжки Володимира В’ятровича «(Не)історичні миті», Сергія Плохія «Убивство у Мюнхені», видання «Українські жінки у горнилі модернізації» та багато інших важливих історичних проектів.


Основні цьогорічні тенденції на книжковому ринку


Серед цьогорічних тенденцій можна зазначити суттєвий попит на якісний нон-фікшн. Традиційно користується попитом переклади світових бестселерів, так, наприклад, нові книжки від Поли Гоукінз «Глибоко під водою» та Харукі Муракамі «Безбарвний Цкуру Тадзакі та роки його прощі» стали бестселерами. Ну і звичайно, особливою популярністю користувалися романи від українських письменників.


#ДвіДумки про другий роман Поли Гоукінз «Глибоко під водою»


Книги бестселери цього року


4_14_12

Абсолютним бестселером цього року стала нова книжка Василя Шкляра «Троща», яка  вийшла у серпні цього року. Її наклад до кінця цього року складе близько 35 тисяч примірників. Серед нон-фікшну бестселером стала книжка Міка Вікінга «Маленька книга хюґе. Як добре жити по-данськи».


Хюґе або данські рецепти щастя на щодень


До чого готуватися читачам в наступному році


thequint2017-1087c18068-8620-43ff-8086-b5fbaa046308Screen Shot 2017-10-17 at 3.11.59 pm

Як завжди заздалегідь готуємо багато цікавих новинок до наступного року. Однією з головних буде український переклад нової книжки Дена Брауна «Origin», старт продажів відбудеться у перший день «Книжкового Арсеналу 2018». Також вийдуть книжки Віктора Франкла, Джона Апдайка, Філіпа Рота, Сергія Плохія. Видавництво Клуб Сімейного Дозвілля потішить книголюбів цікавою нон-фікшн та історичною літературою.

Yakaboo
Найбільша online-книгарня України. Любимо книжки понад усе:)

179 thoughts on “Підсумки року видавництв. КСД: яким видався 2017-й для видавництва?

    Залишити відповідь