Перша книжка видавництва Yakaboo Publishing надійде у продаж у перші дні грудня

Перша пропозиція новоствореного видавництва Yakaboo Publishing – український переклад книжки Дена Сенора і Сола Синґера «Країна стартапів. Історія ізраїльського економічного дива» (Start-Up Nation: The Story of Israel Economic Miracle).

«Країна стартапів» вперше вийшла 2009 року, стала бестселером The New York Times і була перекладена 30 мовами світу. Видання є особливо актуальним для України саме зараз, коли наша країна постала перед викликами, віддавна знайомими Ізраїлю. «Країна стартапів» – це історія про те, як бідна, технологічно відстала країна у війні, маючи обмаль зовнішньої підтримки, змогла не тільки вижити, а й здивувати світ рівнем добробуту, технологічними досягненнями, залишаючи далеко позаду «стабільні» і багаті на ресурси держави. Це історія країни, яка експортує овочі, вирощені у пустелі, і здійснює наукові прориви, коли падають бомби. Це історія унікальної підприємницької культури і суспільства, яке її створило, суспільства, яке стало успішним «всупереч», а не «завдяки».

Автори написали спеціальну передмову до українського видання, і сподіваються, що «Країна стартапів» стане натхненням для багатьох українських підприємців у часи, коли наша країна перевинаходить себе. І Україна, й Ізраїль, пишуть автори, «є водночас давніми країнами і сучасними стартапами».

Для кого та про що


Із книжки ви дізнаєтесь: про роль інновацій у підприємництві; чому інвестори всього світу, попри серйозні ризики, вкладають гроші в ізраїльські стартапи; історію успіху Ізраїлю в цілому і бізнесу в країні зокрема.

Для кого ця книжка: для топ-менеджерів; для тих, хто цікавиться політичними та економічними стратегіями; для українських підприємців, адже економіка України перебуває у тому ж стані, що й економіка Ізраїлю перед піднесенням.

Про авторів


Ден Сенер – американський оглядач і політичний консультант, коментатор Fox News і співробітник The Wall Street Journal. Займався політикою і бізнесом на Близькому Сході. Багато інвестував у молоді ізраїльські й американські компанії. Був старшим радником із питань зовнішньої політики в Іраку.

Сол Синґер – журналіст, колишній редактор сторінки The Jerusalem Post.

Відгуки


“Посеред хаосу Близького Сходу звучить дивовижна розповідь про інновації. “Країна стартапів” – це … своєчасна книжка і дуже важливе вшанування підприємницького духу”.

Мег Вітмен, колишня голова eBay і Hewlett-Packard

“Ніхто інший, наскільки я можу судити, не пише про Ізраїль із такою регулярністю і ясністю, як це робить Синґер”.

Вільям Крістол, головний редактор журналу The Weekly Standard

“Книжка Сола Синґера варта читання як для експертів питання, так і для всіх допитливих, хто цікавиться Близьким Сходом”.

Майкл Орен, історик і автор бестселера “Шість днів війни”

Переклад


Книжку переклала з англійської Мирослава Лузіна. Раніше, поміж іншого, переклала біографію «Ілон Маск. Tesla, SpaceX і шлях у фантастичне майбутнє», що вийшла наприкінці минулого року.

Українське видання «Країни стартапів» надійде у продаж у перші дні грудня 2016 року. Поки книжку можна попередньо замовити.


Yakaboo Publishing засновано у 2016 році компанією Yakaboo.ua – найбільшою в Україні інтернет-книгарнею, яка пропонує асортимент видань з України, Росії, США, Польщі, Франції та інших країн. Пріорітетним напрямком видавництва є перекладна non-fiction література. Співзасновницею Yakaboo Publishing стала видавець Оксана Форостина (імпринт ТАО).

Читати: Інтернет-магазин Yakaboo.ua запустив мобільну версію сайту

Ксеня Різник
Редакторка blog.yakaboo.ua, блогерка в Етажерка. 10 років пишу про книжки (OpenStudy, газета День, gazeta.ua, MediaOsvita, власний блог та блог Yakaboo). Природний для мене стан: читати, розповідати та писати про книжки. Трішки схиблена на сучасній британській літературі, шпигую за лауреатами усіляких премій, найкращих додаю у список "читати негайно"). У вільний від книжок час знайомлюсь із птахами, марную фарби та олівці.
http://ksenyak.wordpress.com

152 thoughts on “Перша книжка видавництва Yakaboo Publishing надійде у продаж у перші дні грудня

    Залишити відповідь