Повне видання «Шерлока Голмса», «Вчення дона Хуана» та «Щоденник Лоли»: 8 новин тижня зі світу книжок

До Форуму видавців лишається все менше часу, і видавництва анонсують все більше і більше смачних новинок. Блог Yakaboo розповідає про 8 новин тижня, які вас можуть зацікавити, порадувати та здивувати.


one22

news31_08

З’явився у продажу «Щоденник Лоли»


Це книга, на яку дуже чекали фанати серіалу «Школа». В ній — передісторія першого сезону серіалу.

До речі, ми в блозі Yakaboo публікували уривок з цієї книги, а також 10 фактів про «Щоденник Лоли»: як створювалась найочікуваніша книга літа.

А ще якщо ви до 03 вересня купите цю книгу в Yakaboo, то отримаєте у подарунок запрошення на грандіозну презентацію книжки з Лізою Василенко та акторами серіалу «Школа» в ТЦ Globus! Докладніше про акцію – ТУТ.


two22

news31_02_08

«Лівий берег» опублікував уривок з нової книги Мирослава Лаюка (це автор популярного роману «Баборня»).


Нова книга вийде до Форуму видавців і буде називатись «Світ не створений». Це містичний роман, у якому переплелись історичні періоди та видатні постаті та вигадані герої. «Тут і розмова з Махном про недостиглі волоські горіхи, а також її продовження біля руїн промзони в Лисичанську. Так само це історія кохання, що розпросторюється на Париж і Східну Європу — від революційного Києва до степів, наповнених вогнем, волею і смертю», — зазначено в анотації.


three22

news31_03_08

У видавництві «Видавництво» вийшла друком книга Ґленн Рінґтвед та Шарлотте Парді «Серце, плач»


Книга отримала безліч нагород та вважається однією з найкращих дитячих книг про те, як говорити з дітьми про втрату близької людини.

Знаючи, що їхня бабуся тяжко хвора, четверо братів та сестер домовилися про те, щоб завадити Смерті її забрати. Але Смерть все одно прибуває, як і мала би. М’яка та природна, вона має достатньо часу, щоб допомогти дітям зрозуміти цінність втрати життя і важливість спромоги попрощатися востаннє.


four22

news31_04_08

Надійшов у продаж новий роман Володимира Лиса «Стара холера»


Автор бестселерів «Століття Якова» та «Соло для Соломії» написав новий роман.

Анотація така: «Єва була найвродливішою дівчиною в селі, але чоловік, якого вона покохала на все життя, одружився з її сестрою Павлиною. Єва поламала їхній щасливий шлюб… А на старість лишилася самотньою. Як і Адам, що все життя до нестями любив чужу дружину. Друзі Адама, колишні хулігани та відчайдухи, «дідусі-розбійники», вирішують одружити цих двох. Та як звести упертих самітників? Тим часом у великому місті Ліза, онука Павлини, будує своє життя разом із коханим Степаном. Однак, здається, вона втрапила у велику халепу… І тепер спалахне боротьба двох молодих за своє щастя, і несподівано в цю боротьбу втрутяться не такі вже й прості діди з поліського села…».


five22

news31_05_08

У видавництві А-ба-ба-га-ла-ма-га проанонсували вихід до Форуму видавців першого тому повного видання Шерлока Голмса


Книга коштуватиме 200 гривень. Це повний переклад циклу повістей і оповідань Артура Конан Дойла про пригоди славетного детектива у новому перекладі талановитого сучасного перекладача і вче­ного Володимира Панченка. І самі твори, і оригінальні ілюст­рації кінця XIX – початку XX століть, запозичені з прижиттєвих видань творів письменника, допоможуть вам по-справжньому зануритись у неповторну атмосферу вікторіанської Англії.


six22

news31_06_08

У «Видавництві Старого Лева» проанонсували вихід «Книги Балтиморів» Жоеля Діккера


Цей автор запам’ятався багатьом за детективом «Правда про справу Гаррі Квеберта», від якого було важко відірватись.

«Книга Балтиморів» — родинна сага з детективним сюжетом, історією великої любові і Драми, психологічний роман, у якому відомий письменник Маркус Ґольдман (герой бестселера «Правда про справу Гаррі Квеберта») розгадує таємниці трьох поколінь своєї родини і пише нову книжку.


seven22

news31_07_08

У видавництві Terra Incognita проанонсували вихід українською книги «Вчення дона Хуана»


У неї заманлива обкладинка – хочеться купити книгу хоча б заради неї, навіть якщо не фанатієш від Кастанеди.


eight22news31_08_08

А ще у «Видавництві Старого Лева» вийде біографія Ернеста Гемінґвея


Книжку «Ернест Гемінґвей. Артефакти з життя» уклав розпорядник літературного спадку Ернеста Гемінґвея, письменник та дослідник Майкл Катакіс, який використав матеріали з найповнішого архіву одного з найвпливовіших і найзагадковіших письменників минулого століття. Десятки листів, понад чотири сотні фотографій, спогади сучасників, передмова сина Патріка та післямова онука Шона — все це відкриває нам не просто автора безсмертних романів, а людину, яка ніколи не пропускала сходу сонця.

До речі, автор буде на Форумі видавців.


 

Тетяна Гонченко
Маю в житті чотири пристрасті: журналістика, подорожі, література і котики. Тож багато пишу, багато їжджу по світу, багато читаю і маю двох котиків. Зрештою, ці сфери тісно пов’язані: хороший журналістський текст – це теж література. А книги – це ще один спосіб подорожувати. Котики ж прекрасні самі по собі. Веду телеграм-канал про книжки: http://t.me/npzbvnkngchtn
https://www.facebook.com/atanoissapa

27 thoughts on “Повне видання «Шерлока Голмса», «Вчення дона Хуана» та «Щоденник Лоли»: 8 новин тижня зі світу книжок

    Залишити відповідь