Мастрід від авторки книги «Їж, пий, худни», лікарки у сфері дієтології Наталії Самойленко

Yakaboo хоче розповісти вам про жінок — сильних, величних, підприємливих, — які здатні бути будь-ким та мати найрізноманітніші інтереси. Вони володіють справжнім girl power та доводять, що світ — сповнений можливостями, варто лише повірити в себе.

Що читають успішні та відомі? 

Першою своїм мастрідом ділиться Наталія Самойленко.

Наталія Самойленко – лікарка у сфері дієтології та ендокринології, експертка з розробки програм здорового харчування, раціону, стрункості. Впродовж 18 років формує персональні програми оздоровлення організму та харчування: створює індивідуальні раціони, що підходять під вік, стать, рівень фізичної активності та стан здоров’я людини. Також вона є авторкою відомої книги «Їж, пий, худни». 

Про книгу: Автор впевнений, що сервіс має бути щирим, а співробітники — вмотивовані на те, щоб якомога краще допомогти клієнту, навіть коли вони не перебувають під пильним наглядом керівництва. У книзі розповідається, як побудувати таку команду, яка б без зайвих додаткових затрат приносила значно ефективніші показники. Головне — добре ставитися до своїх підлеглих, щоб вони у свою чергу намагалися представити компанію-роботодавця з якнайкращого боку.

Про книгу: Три чашки — стільки за повір’ям необхідно випити чаю з представниками гірного народу балті, щоб стати для них своїм. Ґреґ Мортенсон стверджує, що йому вдалося цього досягнути — він почав надавати гуманітарну допомогу в Пакистані та Афганістані, долаючи бідність і сприяючи освіті дівчат. І хоча книгу багато критикують, все ж описаний в ній досвід спроб знайти спільну мову з представниками іншої культури є безцінним. 

Про книгу: Ця книга — збірка з 50 історій про видатних українок, оформлена Юлією Тверітіною та Анною Сарвірою. Вона стверджує, що дівчата можуть все: бути фехтувальницями, письменницями, журналістками, художницями… Книгу цікаво розглядати не лише дітям, а й дорослим — вона яскрава та допомагає краще запам’ятати видатних персонажів.

Про книгу: Головним героєм цієї книги є… кукурудза. Автор стверджує, що це не людина приручила їжу, а їжа — людину. Еволюцію харчування він вивчав на практиці: самостійно добував собі обід, користуючись природними законами харчового ланцюжка, досліджував морально-етичні засади у виборі харчування.

Про книгу: Автори дають ключі до здоровішого і кращого життя завдяки розвитку біо- та нанотехнологій. 9 кроків до покращення якості кожного прожитого дня включають такі пункти: розмова з лікарем, розслаблення, оцінювання, харчування, добавки, зменшення кількості калорій, фізичні вправи, нові технології та детокс.

Про книгу: Професор Харарі вдається у важливі питання майбутнього: Чи виживе демократія в епоху Facebook? Яку роль на ринку праці виконуватимуть люди, які ризикують бути замінені машинами? Чи створить Кремнієва долина не лише нові технології, а й… нову релігію? Про це все автор описує з філософської точки зору, спираючись на наукові факти та аналітику.

Yakaboo
Найбільша online-книгарня України. Любимо книжки понад усе:)

12 thoughts on “Мастрід від авторки книги «Їж, пий, худни», лікарки у сфері дієтології Наталії Самойленко

    Залишити відповідь