Стань найкращою версією себе: Топ 10 найкращих книг з особистісного зростання

Кожна людина повинна прагнути до особистісного зростання. Коли розумовий зріст людини припиняється, то він просто зупиняється, припиняє еволюціонувати. А це, самі розумієте, не є добре. Тому варто робити все можливе для того, щоб не допустити таку ситуацію в принципі.

Найкращим способом «прокачати» розумові, творчі та багато інших здібностей – це читання книг. Ви не знаєте, з яких почати? Тоді вперед, знайомитися з нашою унікальною підбіркою – найкращі книги з особистісного росту. У них зібрана цінна інформація, що дозволяє переосмислити життя, зайнятися всебічним розвитком внутрішніх якостей, а також почати працювати над підвищенням самооцінки, розширюючи горизонти і перемагаючи страхи.


1.Робін Шарма «Монах, который продал свой “феррари”. Притча об исполнении желаний и поиске своего предназначения»


20_01_07Мати щасливе майбутнє прагне багато хто. Та як вибрати ж той, істинний шлях, що приводить до успіху? Як не помилитися? Ця книга – історія однієї успішної людини, яка відвідала усі куточки Землі в пошуках щастя і душевної гармонії. Автор пропонує велику кількість дієвих, практичних порад, мудрості, мотивує і змушує задуматися над власним життям.


2. Річард Бренсон «К черту все! Берись и делай!»


20_02_07Автобіографічна книга від успішного підприємця, відомого мислителя зі специфічною філософією життя більше нагадує гостросюжетний блокбастер, де головним героєм є сам пан Бренсон. Тут він розповідає про своє життя, сповнене подій, вражень, величезного числа злетів і падінь. Річард намагається донести думку, що якщо взяти і почати діяти, не відкладаючи в довгий ящик мрії з бажаннями, все збудеться. І дуже скоро! На озброєння читачеві надаються чіткі правила життя, які дозволяють стати успішніше. Серед найважливіших правил також: ставити цілі, кидати собі виклики, прагнути змінити світ, жити весело, бути вірним людям, часто ризикувати і багато іншого. Успішну людину книга підживлює необхідною енергетикою, амбітних особистостей мотивує і спонукає до нових звершень.


3. Нік Вуйчич «Життя без обмежень»


20_04_07

Нік Вуйчич – людина, на якого варто рівнятися. Його доля дуже важка, але те, як йому вдалося з усім впоратися, неймовірно мотивує. У своїй книги з особистісного росту він розповідає про те, як проходили його дитячі роки, про власних комплексах і навіть бажанням покінчити життя самогубством. Важко уявити скільки перешкод і випробувань випало на долю цього мужнього чоловіка. Але Нік знайшов в собі сили повірити в краще життя і кращого себе в ній, він вибрав шлях борця за власне щастя. І таки виборов право бути щасливим. Вуйчич стверджує: обмеження – це ілюзія, яку ми дозволили собі нав’язати. Треба твердо вірити в себе, вірити всім серцем, адже тільки так можна домогтися поставлених цілей. Прочитавши книгу, ви більше не будете скаржитися на невдачі і несприятливі умови, не залишиться нічого, крім встати, йти і діяти, досягати своєї мрії і бути дійсно щасливим.


4. Марк Менсон «Витончене мистецтво забивати на все. Нестандартний підхід до проблем»


20_05_07

Фішкою цієї книги з особистісного росту є те, що вона показує, як правильно вибудовувати життєві пріоритети, для себе виділяти головним те, що дійсно важливо. Автор висловлює протест супроти нереалістичних ідеалів, які нам нав’язують з перших років життя. А також ділиться власними секретами успіху. Менсон стверджує, що біль – це частина прогресу, адже якісні зміни часто відбуваються з людиною лише тоді, коли вона переживає найгірше. Книга написана захоплююче, оптимістично, і значно більше наближена до практики, ніж солодкі історії успіху, «для вигляду» розбавлені слізливими моментами.


5. Роджер Сайп «Развитие мозга. Как читать быстрее, запоминать лучше и добиваться больших целей»


06_08_07Навчальний матеріал, в якому зібрані безліч корисних, а головне ефективних «рецептів» з розвитку мозку. Роджер Сайп пропонує ознайомитися з конкретними ідеями, стратегіями і методами для кращого запам’ятовування різних видів інформації, розумного і швидкого читання. Надає цікаві вправи, виконуючи які можна раціоналізувати роботу власного інтелекту.


6. Ерік Бертран Ларсен «Тепер! Лови мить – це твоє все»


20_06_07Книга відкриває нові горизонти, допомагає переосмислити. Перший розділ говорить про те, що в шаленому ритмі життя ми не знаходимо час для самих себе, абсолютно забуваємо жити тут і зараз, насолоджуватися простими моментами буття. Тільки після того, як починаємо старіти, усвідомлюємо, як швидко змінюється час і як важливо його берегти. Автор надає цілеспрямовані ефективні поради, що дозволяють відкинути погані звички і почати розвивати сильні риси характеру.


7. Ольга Кинякина «Мозг на 100%. Интеллект. Память. Креатив. Интуиция. Интенсив-тренинг по развитию суперспособностей»


06_14_07Минимум теории и максимум практики! Вот так можно кратко охарактеризовать этот эксклюзивный тренинг по развитию мозга. Ольга Кинякина собрала воедино лучшие упражнения, полезные методики, эффективные задачи для всестороннего развития человеческого интеллекта, памяти, интуиции, креатива. Чтение книги о личностном росте дает действенный инструментарий запоминания больших объемов информации, правильного использовании интуиции, принятия нестандартных решений в различных сферах жизни.


8. Лариса Парфентьева «100 способов изменить жизнь»


20_07_07Якщо життя вас остаточно змучило і душа вимагає змін, читайте цю збірку захоплюючих життєвих історій. З книги про особистісне зростання ви дізнаєтеся, як зрозуміти власну внутрішню силу, як реалізувати себе, як особистість, зробити перші кроки назустріч новому життю, подолати страхи, пробачити старі образи. Отримайте особисту формулу щастя з 7 елементів. Яких? Шукайте в цій книзі..


9.Джон Таунсенд «Как победить Карабаса и не стать марионеткой в чужих руках»


20_08_07Відомий психотерапевт Джон Таунсенд вирішив написати книгу про «хороших» людей, які часто стають для інших Карабасами. Хто вони такі? Як каже автор, це завзяті ляльководи, які живуть тим, що змушують оточуючих існувати за їх сценаріями. Якщо ви зустрічали людей, спілкування з якими особисто у вас викликало почуття провини, страху, відчаю, гніву, неспокою, безпорадності, самотності, втрати контролю над власним життям, збентеження і т.д. — тоді негайно приступайте до читання, адже ви в зоні ризику.


10. Наталія Харченко, Наталія Шпиг, Марина Скрипник, Тетяна Куниця «Мистецтво самопрезентації»


20_09_07Хочете відчувати себе впевнено, знайомлячись з новими людьми? Розумієте важливість створення позитивного першого враження? Тоді вперед за новими знаннями разом із цією книгою. Адже вміння правильно і культурно презентувати себе знадобиться в багатьох ситуаціях: на ділових бесідах і переговорах, під час співбесіди, зустрічі з пресою, при підготовці прес-анонсів, прес-релізів і брифінгів, в процесі складання ділової кореспонденції, а також на публічних виступах. Видання містить повчальну інформацію для всіх, хто хоче знати, як грамотно, професійно, а головне, змістовно проявляти себе в будь-яких ситуаціях ділового життя.


[irp posts=”29379″ name=”Успеть все! ТОП 10 книг по тайм-менеджменту в 2018 году”]
Yakaboo
Найбільша online-книгарня України. Любимо книжки понад усе:)

669 thoughts on “Стань найкращою версією себе: Топ 10 найкращих книг з особистісного зростання

    Залишити відповідь