Країна стартапів. Yakaboo Publishing презентувало першу книжку (фото та відео)

Фото: Юлія Кочетова

6 грудня директорка видавництва Yakaboo Publishing Оксана Форостина та генеральний директор Yakaboo Іван Богдан презентували першу книжку видавництва, бестселер  The New York Times і Wall Street Journal – “Країна стартапів. Історія ізраїльського економічного дива”  Сола Синґера та Дена Сенора.

Про книжку та Ізраїль, країну стартапів, розповів посол Ізраїлю в Україні Еліав Бєлоцерковські. Продовжили розмову про економічні перспективи України, досвіди успішних стартапів та нові технології Дмитро Лисицький, голова Наглядової ради UVCA (Української Асоціації венчурного капіталу та приватних інвестицій), засновник та керуючий партнер AVentures Capital, Андрій Колодюк та заступник Глави Адміністрації Президента України, секретар Національної ради реформ, Дмитро Шимків. Модерувала дискусію директор видавництва Yakaboo Publishing Оксана Форостина.

Усі фото Юлії Кочетової.

“Країна стартапів. Історія ізраїльського економічного дива” − бестселер The New York Times і Wall Street Journal. Книгу перекладено 30 мовами світу. Це історія про те, як бідна, країна у війні змогла здивувати світ рівнем добробуту, технологічними досягненнями. Для України книга “Країна стартапів. Історія ізраїльського економічного дива” є вкрай своєчасною. Адже вона не про поодинокі успішні проекти, а про цілу країну, розвиток якої залежить лише від її громадян, командної роботи, творчого підходу, прийняття невдач та незламності духу.


Yakaboo Publishing засновано у 2016 році компанією Yakaboo.ua – найбільшою в Україні інтернет-книгарнею, яка пропонує асортимент видань з України, Росії, США, Польщі, Франції та інших країн. Пріорітетним напрямком видавництва є перекладна non-fiction література. Співзасновницею Yakaboo Publishing стала видавець Оксана Форостина (імпринт ТАО).

Тим, хто не зміг відвідати презентацію, пропонуємо переглянути запис:

Ксеня Різник
Редакторка blog.yakaboo.ua, блогерка в Етажерка. 10 років пишу про книжки (OpenStudy, газета День, gazeta.ua, MediaOsvita, власний блог та блог Yakaboo). Природний для мене стан: читати, розповідати та писати про книжки. Трішки схиблена на сучасній британській літературі, шпигую за лауреатами усіляких премій, найкращих додаю у список "читати негайно"). У вільний від книжок час знайомлюсь із птахами, марную фарби та олівці.
http://ksenyak.wordpress.com

17 thoughts on “Країна стартапів. Yakaboo Publishing презентувало першу книжку (фото та відео)

    Залишити відповідь