Книжки – в ефірі! Спільний проєкт Yakaboo та Radio NV

О так, в редакції нашого улюбленого Radio NV працюють великі майстри своєї справи, а головне – грандіозні книголюби. Вони зібрали власну аудіополицю в застосунку Yakaboo – і ви можете послухати кожну з цих книжок безкоштовно. Які саме книжки є в бібліотеці та як отримати свій безкоштовний доступ – зараз по крокам усе розкажемо. 

Яка суть проєкту? 

Редакція Radio NV вибрала п’ять улюблених аудіокнижок для саморозвитку та збагачення світогляду. Починаючи з 09.06.2023, вони з’являються в мобільному застосунку Yakaboo → розділ «Бібліотека» → Radio NV. Щотижня – нова книжка, безкоштовний доступ до якої діє рівно сім днів, до відкриття наступної аудіокниги. П’ять тижнів – п’ять аудіокниг. 

А що за книжки? 

Взагалі-то це б мав бути сюрприз. Але ми порадились і вирішили трохи проанонсувати книжки, які можна почитати в рамках проєкту. 

Дар’я Бура «Віталій Марків» 

Ще підлітком Віталій разом із мамою емігрував до Італії, здобув освіту, отримав громадянство. Але під час Революції Гідності вирішив повернутись до України. А потім одним із перших пішов добровольцем на фронт. 2017 року влада Італії ув’язнила Марківа за начебто причетність до загибелі італійського журналіста в зоні бойових дій. Шлях до справедливості та звільнення виявився довгим і непростим. Детальніше про це ви можете послухати в аудіокнизі «Віталій Марків». 

Сунь-дзи «Мистецтво війни» 

Мабуть, найзнаменитіша книжка про стратегію війни, написана понад 2,5 тисячі років тому. При цьому вона залишається актуальною й нині – і не лише для військових. Принципи, описані у цій книзі, можна застосовувати в бізнесі, політиці, мистецтві та житті загалом. Тож якщо прагнете досягати успіху в будь-якій справі – обов’язково послухайте цю аудіокнижку. 

Оксана Мороз «Нація овочів?» 

Авторка 20 років працювала у так званому «вірусмейкінгу», тому добре знає, як сильно впливає на нас інформація. В своїй книзі вона розкриває секрети інформаційної кухні та навчає правильно користуватись інформацією, щоб не стати жертвою маніпуляцій. Дуже актуальна аудіокнига. 

Дарка Озерна «Бути окей» 

Емоційна стійкість і позитивне сприйняття світу – те, чого зараз часто може бракувати українцям. Воно й не дивно, зважаючи на контекст сьогодення. В своїй книзі Дарка Озерна розповідає, як зберегти психічне та психологічне здоров’я і бути окей, навіть коли може здатися, що все погано. Тож слухати обов’язково! 

Роман Кушнір «Б-Бізнес» 

Мрієте запустити власний бізнес? Або вже запустили і шукаєте зони розвитку? Послухайте аудіокнижку Романа Кушніра «Б-Бізнес». В ній припасено багато порад та ідей як для новачків, так і для тих, хто вже давно в бізнесі. 

 

Як долучитись до бібліотеки? 

Тут усе просто. Щоб розпочати слухати книжки з бібліотеки Radio NV, знадобиться всього кілька хвилин. 

Крок 1. Книжки з аудіополиці доступні в мобільному застосунку Yakaboo. Тож якщо, у вас його ще немає, встановіть просто зараз. 

Крок 2. Тепер вам потрібен промокод на безкоштовного доступу. Точно знаємо, що в редакції Radio NV його вже придумали і щедро роздають своїм слухачам. Отримайте його на ресурсі Radio NV ось тут. 

Крок 3. Залишилось поєднати перші два кроки. Відкрийте застосунок Yakaboo, перейдіть до розділу «Бібліотека», тицьніть на Radio NV і введіть отриманий промокод. 

Готово! Тепер щотижня насолоджуйтесь новими корисними книжками та надихайтесь на великі перемоги. Адже людей, які читають (і слухають!) книжки навіть під час війни, неможливо зламати.