Книжкові поради від Маршалла Ґолдсміта та Стіва Возняка

Партнером найбільшого форуму бізнесу і лідерства в Центральній і Східній Європі — OLEROM FORUM 1 стала книгарня Yakaboo.ua. Ми також організували одну із яскравих подій форуму — автограф-сесію із консультантом топ-менеджерів та автором книжки «Перемикайся. Стань тим, ким хочеш бути» — Маршаллом Ґолдсмітом.


Маршалл Ґолдсміт — популярний американський письменник, що працює в області мотиваційної та бізнес-літератури. Автор є одним з найбільш затребуваних консультантів топ-менеджерів в США і в усьому світі, а також входить в список 50 найбільш впливових мислителів у сфері менеджменту. Творчість Маршалла Ґолдсміта націлена на те, щоб допомогти читачеві знайти сили і запал мотивації в самому собі, звільнити затаєну енергію і підвищити ефективність своєї роботи. Як ніхто інший ця людина знає, як досягти успіху в професійній діяльності та особистому житті. Купити книги Маршалла Голдсміта варто всім читачам, які відчувають, що зайшли в глухий кут у роботі, а також тим, хто намагається створити і розвинути власний бізнес або бажає просунутися по кар’єрних сходах.

_VLS8916_preview
Маршал Ґолдсміт із читачами

Під час зустрічі зі читачами Ґолдсміт порадив клієнтам книгарні Yakaboo декілька книжок:

_VLS8738_preview


Хедлайнером форуму був співзасновник компанії Apple та автор книжки «IWoz. Від комп’ютерного ґіка до культу» Стів Возняк. На події він розповів про витоки всесвітньовідомого бренду та згадав декілька улюблених книжок:

_VLS8749_preview

У мене є кілька улюблених книг. Першою, яка мені дуже сподобалася, стала «Прощавай, зброє!» Ернеста Гемінґвея. Також я дуже люблю трилогію «Володар перснів». Зараз я часто думаю про книгу, яка розповідає про психологію людини і її трансформації, – «В диких умовах». (Джерело: ain.ua)


 

Yakaboo
Найбільша online-книгарня України. Любимо книжки понад усе:)

6 thoughts on “Книжкові поради від Маршалла Ґолдсміта та Стіва Возняка

    Залишити відповідь