18+. Топ-10 найкращих книг про секс

Тільки той, хто відчуває власне тіло, розуміє його бажання, в сексі матиме успіх. Отримуватиме від любові все, при цьому завжди буде приносити задоволення партнеру. Сучасними сексологами тема сексуальних стосунків розглянута різнобічно, вивчена глибоко. Найкращі книги про секс зібрані в нашій добірці. Читаючи, ви дізнаєтеся чимало корисної інформації про те, як розкріпоститися в любові, відкинути заборони і звільнитися від комплексів, подолати страхи і можливі психологічні травми. Таким чином, зможете повністю довіритися партнеру і разом прийти до вищої сексуальної насолоди.

Наш список книг відображає найбільш точні погляди і дані, які спираються на сучасні дослідження в області сексу, шлюбу, взаємин статей.


  1. Ніна Брокманн, Еллен Стекен Даль «Viva la vagina. Хватит замалчивать скрытые возможности органа, который не принято называть»

Повчальна книга від жінок – жінкам. Розкриває інтимні подробиці, про які соромишся говорити не те що з мамою, а навіть з лікарем. Чи існує точка G, як краще і в яких позах можна досягти оргазму, який вид оргазму сильніший і приємніший, чому саме так? Чимало корисної інформації про контрацептиви, різні захворювання статевої системи, ну і, звичайно ж, про місячні. Книгу варто прочитати тим, хто цікавиться особливостями жіночого тіла, як воно влаштоване і функціонує.

Укладаючи книгу, автори використовували виключно сучасну, ретельно перевірену інформацію. Тим не менш, не варто забувати, що люди дуже різні і те, що підходить одному, не обов’язково може підійти іншому. Набагато важливіше розібратися в собі, у власних потребах і фізіологічних особливостях.


  1. Ліз Бурбо «Чувственность и сексуальность. Вопросы и ответы»

У відвертій манері Ліз Бурбо, автор цієї книги про секс, відповідає на найбільш пікантні питання, що стосуються теми сексуальності і чуттєвості. Матеріал дозволяє реалізувати на практиці давні ваші ідеї і фантазії, звільнитися від внутрішніх труднощів і, нарешті, дихнути на повні груди. У книзі Ліз часто говорить про справжнє прощення, про дитячі травми, почуття покинутості, про приниження і несправедливості. Також вона вважає, що в сексуальності більше значення має духовний, аніж фізичний, аспект.

Найбільш ефективним видання буде тоді, якщо спочатку намагатися відповідати на питання самостійно, а вже потім читати думки автора.


  1. Аарон Керролл, Рейчел Врімен «69 міфів про секс. Дізнайтеся нарешті, чи правда те, про що ви соромилися запитати»

Ми часто ловимо себе на думці, що соромимося запитати про ті чи інші інтимні подробиці у фахівців (сексологів, психологів, гінекологів та ін.). І саме тоді на допомогу приходить інтернет, різні чутки, або ж просто знайомі. З кожним роком тема сексу все більше обростає безліччю стереотипів і міфів, більшість з яких звучать просто безглуздо. Дана книга з наукової точки зору пояснює ті чи інші питання сексу, любові, відносин, розвінчуючи помилкові думки.


  1. Януш Леон Вишневский, Збігнєв Іздебський «Інтимно. Розмови не тільки про кохання»

Книга написана в форматі діалогу двох дослідників – професіоналів у своїй галузі – вченого-біохіміка Януша Вишневського і сексолога Збігнєва Іздебського. Тема сексу, сексуальності і взаємин між статями висвітлюється тут з наукової точки зору і з боку життєвого досвіду. Цей посібник не тільки про кохання. Автори глибоко досліджують хімію жіночого і чоловічого лібідо, сексуальні фантазії обох статей через призму біохімічних процесів, що відбуваються в мозку людини, підкріплюючи факти статистичними даними, результатами тестів і експериментів, що мають місце в різних країнах. Порушені, такі теми, як сексуальний клімат, моногамна і полігамних природа людини, моно-, гетеро-, бісексуальні відносини, німфоманські настрої в сексі і, навпаки, утримання від статевих відносин, закомплексованість. Не менш важливим є розглянуте питання про статеві захворювання та їх профілактику.


  1. Емілі Нагоскі «Как хочет женщина. Мастер-класс по науке секса»

Жінки, хочете бути сексуальними і майстерно застосовувати це в житті? Тоді читайте цю книгу! Матеріал, що базується на дослідженнях нейробіології, здатний кардинально змінити погляди на жіноче тіло і сексуальний потенціал. На думку автора, абсолютно кожна жінка має унікальну сексуальність, і тому несхожість з іншими представницями слабкої статі не є якимось відхиленням. Не менш цікавим є твердження про те, що на сексуальне збудження жінки, її пристрасть і здатність отримати оргазм дуже впливає зовнішнє середовище. І як тільки жінка зрозуміє роботу свого механізму сексуальної реакції, вона почне легко контролювати емоції, від статевого життя буде отримувати все. Більше жоден стрес, поганий настрій або банальний головний біль не зможуть перешкодити отримати сексуальне задоволення.


  1. Ерік Берн «Секс в человеческой любви»

А чи знаєте ви, що у психологічної складової людини є 6 типів голоду? І одним із способів їх вгамувати є секс? Саме так стверджує Ерік Берн, популярний вчений в області сексології. Перед вами навчальний посібник про секс, розглянутий крізь призму транзактного аналізу. Наводячи як приклад різні «постільні» ситуації, автор зачіпає одвічні питання сексуального життя, наприклад, — впливу батьків на інтимні стосунки їхніх дітей, сексуальне виховання в різні періоди життя. Говорить про те, що таке «мова сексу», звідки в нашій голові беруться сексуальні збочення, як позбутися від сексуальних непристойностей. Видання наповнене афоризмами про секс, а також корисними порадами, що дозволяють привести сексуальне життя в повний порядок.


  1. Мантек Чіа «Совершенствование женской сексуальной энергии. Даосские секреты любви»

З цієї книги про секс ви дізнаєтеся про те, як досягти бажаного стану справ в сексі за допомогою даоських вправ. За допомогою цього посібника будь-яка жінка зможе стати більш привабливою в очах протилежної статі, зможе навчитися контролювати свої емоції і використовувати сексуальну енергію так, щоб зміцнити власне здоров’я. Подолавши сексуальні бар’єри і кайдани сорому, ви, нарешті, зможете досягти істинного блаженства в сексі.


  1. Збіґнєв Лев-Старович «Вона і він про секс»

Якщо взяти найкращі книги про секс, то ця практично єдина в своєму роді описує різницю між чоловіком і жінкою. Автор показує, наскільки різне сприйняття всього, що відбувається навколо, у протилежних статей, називає явні і приховані причини цих дисонансів, різноманітність реакцій на них. На думку Льва-Старовича, кожна окрема пара — це унікальна сукупність емоцій, проблем і конфліктів, які потребують індивідуального «лікування». Використовуючи знання з цієї літератури, ви зможете краще зрозуміти причини розбіжностей з вашим партнером, а отже почнете розкручувати клубок невирішених проблем, поступово рухаючись до ідеальних любовних стосункам.


  1. Марина Куропаткіна «Камасутра XXI века. Исчерпывающее пособие по технике секса»

Представлене видання – це інноваційний погляд на старі-добрі сексуальні традиції, пози і техніки любові. Матеріал дозволяє легко реалізувати найпотаємніші, вишукані бажання і інтимні фантазії. Являє собою різноманітність поз в сексі з докладною інструкцією і в супроводі відвертої фотографії – наявні демонстрації, як застосувати той чи інший «прийом» в реальному житті. Безумовно, книга допоможе зробити статеві відносини більш насиченими, яскравішими, різноманітнішими. Якщо взяти найкращі книги про секс, то ця має найбільший практичний сенс.


  1. Гарик Корогодський, Наталія Влащенко «У нас был секс (+ закладка)»

Яскравий зразок інтимної художньої літератури, ця книга побудована на листуванні двох авторів, а це понад 30 листів! Роман охоплює період «епістолярного спілкування» тривалістю в півроку, і розкриває понад 18 цікавих тем про секс. А також питання самотності, наркотиків і проституції. «У нас був секс» – це свіжий погляд на відверті теми і глибинні людські переживання. У книзі ви не знайдете якихось табу або обмежень – про все йдеться чесно, відкрито.


[irp posts=”3367″ name=” Любовне життя”: По той бік сексу”] [irp posts=”28807″ name=”Топ 20 книг з психології стосунків у 2018 році”]
Yakaboo
Найбільша online-книгарня України. Любимо книжки понад усе:)

1 909 thoughts on “18+. Топ-10 найкращих книг про секс

    Залишити відповідь