#ЧитайУкраїнське. Український інститут книги розпочав флешмоб

Український інститут книги розпочав флешмоб #читайукраїнське, покликаний популяризувати книжки українських видавництв. За умовами флешмобу потрібно написати декілька речень про книжку українського видавництва, яку ви нещодавно прочитали, додати фото з нею, поставити хештег #читайукраїнське, #ireadUA та позначити тих, кому хочете передати естафету.


Розпочала флешмоб директорка Інституту Тетяна Терен із книжкою видавництва Основи «Адмінстратегія» Ізабели та Мачея Кішіловських :

До флешмобу вже встиг долучитися прем’єр-міністр України Володимир Гройсман, який порадив читачам бізнес-бестселер Клейтона М. Крістенсена «Дилема Інноватора» надрукований у видавництві Yakaboo Publishing.

Міністр культури Євген Нищук розповів про книгу «Як у тіні», видавництва Артбук:

Володимир Омелян (міністр інфраструктури) поділився враженнями про «Занепад влади» Мойзеса Наїма.

Цілою добіркою українських книжок похизувалося Посольство України в Китаї, а відома українська авторка Оксана Забужко розповіла про книгу «Леся Українка. Листи 1898-1902»:

А письменник Остап Українець радить книжку «Череп» Олега Шинкаренка:


Долучайтеся до флешмобу, діліться своїми враженнями про книжки українських видавництв, шукайте відгуки інших читачів та читайте українське із задоволенням!

Yakaboo
Найбільша online-книгарня України. Любимо книжки понад усе:)

89 thoughts on “#ЧитайУкраїнське. Український інститут книги розпочав флешмоб

    Залишити відповідь