Акції в Yakaboo: сучасна проза, фантастика і дитяча література

Наприкінці вересня є шанс запастися літературою на жовтень. В асортименті сучасна проза, фантастика, дитячі книжки, подарункові видання та класична література. Обирайте, що вам до вподоби.

До кінця вересня діє знижка 20% на сучасну прозу. Тут і Харукі Муракамі, і Елізабет Страут, і Девід Мітчел.

Так само до 30 вересня діє знижка на книжки у жанрі фантастики. Знижка 20%. Серед акційних творів роман Террі Пратчетта, Стівена Кінга, Енді Вейра, Сьюзен Коллінз та інших.

Також знижка 20% діє на дитячі книжки: твори Антуана де Сент-Екзюпері, Олександра Волкова, Наріне Абгарян та інших.

І -20% на класичну літературу до 30 вересня також діє знижка. Тут є і Рей Бредбері, Теодор Драйзер, Джером Селінджер та інші.

Також діють знижки до кінця місяця на подарункові видання (альбоми, кулінарні книжки. ілюстровані нон-фікшн видання) та бізнес-видання. 

Ксеня Різник
Редакторка blog.yakaboo.ua, блогерка в Етажерка. 10 років пишу про книжки (OpenStudy, газета День, gazeta.ua, MediaOsvita, власний блог та блог Yakaboo). Природний для мене стан: читати, розповідати та писати про книжки. Трішки схиблена на сучасній британській літературі, шпигую за лауреатами усіляких премій, найкращих додаю у список "читати негайно"). У вільний від книжок час знайомлюсь із птахами, марную фарби та олівці.
http://ksenyak.wordpress.com

14 thoughts on “Акції в Yakaboo: сучасна проза, фантастика і дитяча література

    Залишити відповідь