Що читати, щоб стати багатим: 13 книг від Кім Кійосакі

4 – 5 жовтня, у готелі Інтерконтиненталь в Києві відбудеться перший інвестиційний і освітній форум для жінок «RichWoman» («Багата Жінка») за участю найкрутішого тренера з інвестицій – Кім Кійосакі, авторки бестселерів «Богатая женщина», «Пора подниматься» , «Счастье», «Избавьтесь от плохих долгов» (у співавторстві зі своїм чоловіком — легендарним Робертом Кійосакі), співзасновниці «Школи багатого папи», засновниці «Школи багатих жінок» в США.

Кім Кійосакі разом зі своєю командою «RichWoman» вперше прилітає в Україну, щоб зустрітися з українськими жінками і поділитися з ними своїм досвідом досягнення фінансової незалежності, який настільки універсальний, що прийнятний для впровадження в різних країнах світу.

Блог Yakaboo публікує добірку з 13 книг, які радить прочитати Кім Кійосакі всім, хто хоче бути багатим.

Дружина мільйонера Роберта Кійосакі, автора серії бестселерів «Богатый папа», написала цю книгу для тих представниць прекрасної статі, які прагнуть до фінансової незалежності від чоловіка, родичів, роботодавців або держави. Якщо ви більше не бажаєте тривожитися через гроші, хочете самі контролювати своє фінансове майбутнє, втомилися чекати багатого принца і мрієте про справжню свободу, то обов’язково повинні її прочитати!

«Пора подниматься!» — це заклик до жінок усього світу розібратися в своїх проблемах і успіхах, в своїх перевагах і недоліках, в своїх сильних і слабких сторонах, і, нарешті, зробити все необхідне, щоб насолодитися матеріальним достатком, якого ви заслуговуєте.

Класика ділової літератури, світовий бестселер і настільна книга амбітних політиків, менеджерів, рекламодавців, маркетологів і всіх бажаючих переконувати і домагатися свого. Автор книги, доктор наук і професор психології Роберт Б.Чалдині багато років вивчав принципи успішних продажів. На основі своїх досліджень він написав посібник з мотивації і переконання, яке багато авторитетних періодичних видань визнали найкращою коли-небудь виданою книгою про вплив.

Концепція позиціонування – одна з найпопулярніших маркетингових теорій у наші дні. Вперше видана у 1980 році книга «Позиционирование: битва за умы», яка про неї розповідає, викликала фурор у ділових колах і назавжди змінила правила маркетингу. Вона одночасно стала світовим бестселером в багатьох країнах світу і настільною книгою для спеціалістів з маркетингу, реклами, а також для керівників компаній, бажаючих бути переможцями в конкурентній боротьбі.

Що роблять ефективні комунікатори для того, щоб їх чули і приймали? Саме про це розповідає книга «Переконання»! За допомогою багаторічного дослідження, наукових підходів, спостережень та практики, Роберт Чалдині розкриває секрети донесення ідей до публіки. Завдяки книзі «Переконання. Революційний метод впливу на людей» ви дізнаєтеся: чому найбільше уваги приділяють найкращі оратори; про стимули і “магніти”, що привертають увагу; як робоче середовище впливає на якість роботи з шести концепцій спрямованої уваги; в чому заключається механізм попереднього переконання… і багато іншого!

Автор Джим Коллінз на підставі результатів власних досліджень малює чітке зображення того, чому одні компанії добиваються результатів, роблять неймовірний скачок своєї подальшої розробки та вдосконалення, а інші стримують бурну діяльність. У всіх великих компаній виявлені схожі елементи успіху, а саме дисципліновані люди, дисципліноване мислення, дисципліновані дії та ефект маховика. Завдяки цьому компанії досягли феноменальних результатів, що перевершують середні досягнення по галузях в кілька разів. Їх успіх можна взяти за основу подальших перетворень вже в власному бізнесі, так як ці яскраві приклади служать готовими лекалами того, як треба робити і чого не можна робити ніколи. Навіщо наступати на всі відомі граблі, якщо їх розташування вже визначено?!

У світі, де багато фінансових консультантів самі не дотримуються власних порад, з’явилася книга, написана експертами, які використовують у практиці все, що проповідують. Вони рохкажуть вам, як стати по-справжньому багатою людиною, а не просто вижити в сучасній економічній ситуації. Що може бути краще, ніж експерт, який вчить вас грамотно інвестувати? Тільки 22 таких эксперта! Роберт Кійосакі зібрав під одну обкладинку незрівнянну команду спеціалістів та консультантів, які прагнуть до єдиної мети – поділитися своїми знаннями і навчити вас одержувати блискучі перемоги в інвестиційній боротьбі за нерухомість.

Дональд Трамп був уже широко відомий, завдяки саморекламі, екстравагантному стилю і великим угодам, коли вперше вийшла його книга «Искусство заключать сделки». Ця книга стала одночасно символом капіталізму, портретом Нью-Йорка і відображенням 1980-х років.

Позитивна філософія Джеймса Аллена базується на концепціях, які він називає законом, правосуддям і праведністю. Вони – рушійні і творчі сили, які здійснюють духовне управління світом. Праведна людина усвідомлює, що природа всесвіту також праведна. Досягнувший духовного сприйняття індивідуум розуміє, що його ставлення до світу визначає ставлення світу до нього. Всі предмети, явища і процеси покликані направити індивідуума до формування духовного світогляду.

«Новая земля» – друга велика книга сучасного духовного майстра Екхарта Толле, який отримав всесвітню популярність після виходу книги «Живи зараз» (The Power of Now). «Новая земля» готує читачів до стрибка на новий рівень усвідомленості, показуючи, що свобода від думок, обумовлених еґо, є не тільки запорукою особистого щастя, але і ключем до припинення конфліктів і страждань у всьому світі. В основу книги покладено ідеї трансформації індивідуальної та колективної свідомості, що веде до глобального духовного пробудження. Книга адресована всім, хто цікавиться питаннями духовного розвитку і прагне гармонізувати своє життя.

В основі цієї книги лежить революційна концепція, відкрита відомим психологом Керол Двек в результаті 20 років власних досліджень.

Люди з фіксованою свідомістю (з установкою на даність) вірять, що вроджені розум і талант незмінні. Вони витрачають час на те, щоб довести всім, що вони розумні і талановиті, замість того, щоб розвивати свої таланти. Крім того, вони вірять, що талант веде до успіху сам по собі. І вони помиляються.

Люди з гнучкою свідомістю (з установкою на зростання) вірять, що всі якості можна розвинути, планомірно працюючи над собою, а початковий рівень інтелекту і таланту – це всього лише стартова точка. Такий підхід формує любов до постійного навчання і стійкість до труднощів і невдач. Навряд чи знайдеться хоч одна видатна людина, яка би не володіла цими якостями.

Кожен ранок починається з роздратованого виключення будильника і надії продовжити сон «ще на п’ять хвилин», але при цьому хочете встигати більше? Тоді книга «Чудовий ранок. Як не проспати життя» написана для вас!

Блейр Сінгер розкриває секрет, що дозволяє змусити відключити мовлення внутрішнього голосу на негативній хвилі і налаштувати його на хвилю приголомшливого успіху. Сінгер пропонує 21 перевірений прийом перепрограмування цього внутрішнього голосу, застосування яких дозволить вам усунути будь-які перешкоди на шляху до успіху і помножити впевненість в своїх силах.

Yakaboo
Найбільша online-книгарня України. Любимо книжки понад усе:)

8 thoughts on “Що читати, щоб стати багатим: 13 книг від Кім Кійосакі

    Залишити відповідь