Чак Поланік випустить розмальовку для дорослих із “міцними нервами”

фото: the-talks.com

Чак Поланік або Палагнюк, як його називають у нас через українське походження американського сатирика, випустить восени збірку оповідань у вигляді розмальовки.  Видання матиме назву Bait (“Приманка”).

Ця збірка стане другою в доробку автора “Бійцівського клубу”. Перша нещодавно вийшла в українському перекладі у видавництві КСД – Створи щось. Історії, які неможливо (не) прочитати”.

У “Приманці” буде вісім історій-казок, які видавець назвав “провокативними і для людей із міцними нервами”.  Наприклад, там є історія, в якій пасажир “Титаніку” знаходить хірургічне рішення, як врятувати спершу жінок та дітей. Або ж історія про голлівудську зірку, проти якої почалась вірусна кампанія в інтернеті на тему випорожнень.

Читати: 12 найвідоміших у світі розмальовок для дорослих

Вийде у світі нова книжка 25 жовтня. Серед цих восьми оповідань буде близько 50 малюнків для розфарбовування. Їх створили три художники, що працюють в комедійному жанрі – Лі Бермехо, Дункан Фегредо та Жоель Джонс. A page from Chuck Palahniuk’s Bait.

“Можливо між розмальовкою, малюнками художників та моїми історіями разом утвориться щось нове. Щось варте”, – каже Поланік. Такождля нього важливою була обкладинка книжки, щоб вона гарно виглядала на будь-якій поличці. 

Читати: Обурливий Чак Поланік

Також Поланік зараз працює над сценарієм до фільму на базі його роману “Колискова”. А трішки раніш він вже видав комікс-продовження “Бійцівський клуб – 2” на 10 випусків з ілюстраціями Камерон Стюарт.

Джерело: The Guardian

Ксеня Різник
Редакторка blog.yakaboo.ua, блогерка в Етажерка. 10 років пишу про книжки (OpenStudy, газета День, gazeta.ua, MediaOsvita, власний блог та блог Yakaboo). Природний для мене стан: читати, розповідати та писати про книжки. Трішки схиблена на сучасній британській літературі, шпигую за лауреатами усіляких премій, найкращих додаю у список "читати негайно"). У вільний від книжок час знайомлюсь із птахами, марную фарби та олівці.
http://ksenyak.wordpress.com

11 thoughts on “Чак Поланік випустить розмальовку для дорослих із “міцними нервами”

    Залишити відповідь