Три дні триватиме ярмарок “МЕДВІН: Книжкове літо”

З 3 до 5 червня на НСК “Олімпійський” пройде книжкова виставка”МЕДВІН: Книжкове літо”.  У програмі презентації переважно дитячих книжок та проектів, та широка ярмарка рукоділля.

Книжковий ярмарок представить книги від більш як 50 учасників. Учасники готують презентації нових книг, зустрічі з улюбленими письменниками, автограф-сесії, дискусії та поетичні вечори. Куратори культурної програми і друзі виставки – Брати Капранови.

Серед заходів:

Презентації експозицій «Звіро-мобілі» та “Чудо-мобілі” від художника Віктора Зінченко. Також відбудеться зустріч-дискусія «Приходи, поговорим…» від фонду Діани Макарової та проекту «Пустощі». Зустріч присвячені книзі «Сектор V. Захалявна книжечка дикого волонтера»:Ми говоримо швидко і по справі – і часто виходить, що нам немає коли зупинитися, почути себе, зрозуміти себе, зрозуміти, як за ці два роки важливих і потрібних справ змінилися і ми і світ навколо. А коли розуміємо – то буває, що друзі і близькі зайняті, поспішають через такі ж важливі та потрібні справи – і не виходить обговорити. Іноді треба зупинятися. Говорити. Слухати. Приходьте. Нам є що сказати один одному про те, якими ми стали. І якими хочемо стати.”

Окремою частиною заходу є ярмарок рукоділля. Плануються майстер-класи з флористики, декупажу, скрапбукінгу і квіллінгу, тістечок та капкейків, ляльок-мотанок, прикрас із холодного фарфору, прикрас для волосся та топіарію.

Уся програма заходу за посиланням.

Ксеня Різник
Редакторка blog.yakaboo.ua, блогерка в Етажерка. 10 років пишу про книжки (OpenStudy, газета День, gazeta.ua, MediaOsvita, власний блог та блог Yakaboo). Природний для мене стан: читати, розповідати та писати про книжки. Трішки схиблена на сучасній британській літературі, шпигую за лауреатами усіляких премій, найкращих додаю у список "читати негайно"). У вільний від книжок час знайомлюсь із птахами, марную фарби та олівці.
http://ksenyak.wordpress.com

17 thoughts on “Три дні триватиме ярмарок “МЕДВІН: Книжкове літо”

    Залишити відповідь