
Чи не хочете ви прогулятися Парижем і насолодитися місцевою кухнею, спробувати цибулевий суп неподалік Ле-Аль, фаршированих голубів у бістро на Монмартрі або картопляний салат у «Брассері-Ліпп» в компанії Гі де Мопассана, Віктора Гюго, Еміля Золя, Жерара де Нерваля, Оноре де Бальзака, Колетт, Ернеста Хемінгуея або Сомерсета Моема?
Тепер у вас є така можливість!
Ви дізнаєтеся все про гастрономічні пристрасті великих людей і їхні улюблені кав’ярні та ресторани.
Трохи натхнення, трішки терпіння – і ось страви з французької столиці на вашому на столі! Насолоджуйтеся нимим з почуттям справжнього парижанина…
Кому читати: справжнім гурманам
202 thoughts on “Анн Мартінєтті. «Что едят парижане», Колібрі”