Розмальовки для дорослих поповняться виданням “Володар перснів”

Фото: thebookseller.com

 

Американське видавництво HarperCollins спільно з кінокомпанією Warner Brothers готує нову розмальовку для дорослих за мотивами трилогії “Володар перснів” Джона Рональда Руела Толкіна.

Книга із зображеннями улюблених героїв і яскравих сцен фантастичного світу Толкіна з’явиться в магазинах у червні 2016 року за ціною £9,99. Окрім образів з однойменного фільму, в розфарбовці будуть використані ілюстрації художниці Николетт Кейв. Уже відомо, що на сторінках видання розмістяться Гендальф, Арагорн, Леголас, Фродо, Сем і Голум, а також сцена битви з Балрогом у шахтах Морії і фінального бою на Пеленнорських полях.

“Минуло 15 років з моменту релізу першого фільму “Володар перснів” і понад 60 років відтоді, як ми почали видавати книжки, на яких заснована кіноісторія. І популярність Середзем’я тільки зростає. HarperCollins має хорошу традицію випуску успішних видань, заснованих на знакових фільмах “Гобіт” і “Володар перснів”, тому для нас особливо приємно задовольнити попит фанатів Толкіна випуском розмальовки, яка дозволить їм насолоджуватися улюбленими епізодами з фільмів ще й таким, оригінальним способом”, – говорить видавець Девід Браун.

За матеріалами The Bookseller

16 thoughts on “Розмальовки для дорослих поповняться виданням “Володар перснів”

    Залишити відповідь